Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός υποψήφιος για αντί-Μανωλάς!

Ο Κώστας Μανωλάς ενδέχεται να αφήσει το "Olimpico" το καλοκαίρι και η διοίκηση της Ρόμα έχει ήδη τσεκάρει τον διάδοχό του. Παίκτη που είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός υποψήφιος για αντί-Μανωλάς!

Όλα δείχνουν πως ο Κώστας Μανωλάς δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ρόμα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όμως με δεδομένο πως υπάρχουν ήδη αρκετοί μνηστήρες που χτυπούν την πόρτα των Ρωμαίων για να τον κάνουν δικό τους (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Άρσεναλ και Ίντερ), θεωρείται -από τα ιταλικά ΜΜΕ- αρκετά πιθανό να πουληθεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έναντι ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού.

ROME, ITALY - AUGUST 30:  Kostas Manolas celebrates after goal scoring by Edin Dzeko during the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on August 30, 2015 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
ROME, ITALY - AUGUST 30: Kostas Manolas celebrates after goal scoring by Edin Dzeko during the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on August 30, 2015 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Σύμφωνα μάλιστα με την " Corriere dello Sport" αν αποχωρήσει ο Έλληνας στόπερ από την "αιώνια πόλη" μετά από τρία χρόνια παραμονής σε αυτήν τότε ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κληθεί να καλύψει το κενό του είναι ο Μπαλάντα (Έντερ Φαμπιάν Άλβαρες Μπαλάντα το πλήρες του όνομα), τον οποίο οι Ρωμαίοι τον έχουν βάλει στο μάτι από το καλοκαίρι του 2016!

Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός υποψήφιος για αντί-Μανωλάς!

Μανωλάς και Μπαλάντα έχουν μάλιστα έναν συνδετικό κρίκο και αυτός είναι ο... Ολυμπιακός, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να είναι η προηγούμενη ομάδα του Μανωλά και να έχουν ακουστεί ουκ ολίγες φορές στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους για τον 23χρονο Κολομβιανό. Την εποχή που ήταν στην Ρίβερ Πλέιτ (2013-2016) "έπαιζε" πολύ για τους Πειραιώτες, με τον παίκτη να ανήκει εδώ και λίγους μήνες στην Βασιλεία και την Ρόμα να επιθυμεί από την πλευρά της να τον εντάξει στο δυναμικό της ως... αντί-Μανωλά.

Arsenal's Spanish forward Lucas Perez (l) vies with Basel's Colombian defender Eder Balanta during the UEFA Champions league Group A football match between FC Basel 1893 and Arsenal FC on December 6, 2016 at the St Jakob Park stadium in Basel. / AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI
Arsenal's Spanish forward Lucas Perez (l) vies with Basel's Colombian defender Eder Balanta during the UEFA Champions league Group A football match between FC Basel 1893 and Arsenal FC on December 6, 2016 at the St Jakob Park stadium in Basel. / AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI AFP

Το σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Εάν φύγει ο Μανωλάς θα έρθει ένας άλλος αμυντικός πρώτης γραμμής. Έτσι έγινε όταν έφυγε ο Μαρκίνιος και αποκτήθηκε ο Μπενατιά και το ίδιο συνέβη όταν ο Μανωλάς αντικατέστησε τον Μαροκινό. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον Βερμάλεν. Εάν είναι καλά (και η Μπαρτσελόνα ανανέωσει το δανεισμό του όπως είναι και το πιθανότερο) θα υπάρχει ανάγκη για εναλλακτική λύση.

Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός υποψήφιος για αντί-Μανωλάς!

Αυτή θα είναι από την ξένη αγορά που κοιτάζει η Ρόμα. Σκέφτεται ξανά τον Μπαλάντα, που τον είχε παρακολουθήσει πέρυσι και ο οποίος κατέληξε στην Βασιλεία. Πολύ καλή φυσική κατάσταση, μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ. Η Ρόμα τον έχει παρακολουθήσει για δύο σεζόν, γνωρίζει την αξία του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέλει Μανωλά ή Μαρκίνιος και δίνει γη και ύδωρ για Βεράτι!
Η οργισμένη ανάρτηση του Μανωλά στο Instagram για το συμβόλαιό του
Η ατάκα για Μανωλά που "γειώνει" τον Μουρίνιο!
Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Μανωλά η Ίντερ!
Ο Μανωλάς γιόρτασε με πανηγυρική φωτογραφία με Τότι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK