Παίκτης της Άρσεναλ με ένα 90λεπτο στην Premier League: "Θυμίζω Μέσι"

Η Άρσεναλ δαπάνησε 35.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Φάμπιο Βιέιρα ο οποίος σε συνέντευξή του αποθέωσε τον Ρονάλντο, αλλά τόνισε πως μοιάζει στον Μέσι.

Arsenal's manager Mikel Arteta stands during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Πορτογάλος Φάμπιο Βιέιρα κόστισε στην Άρσεναλ το καλοκαίρι 35.000.000 ευρώ και όσο έχει παίξει εντυπωσίασε. Κάποιοι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει εκτός δράσης σε αρκετά παιχνίδια γεγονός που μαρτυρά τη μία συμμετοχή του σε ολόκληρο 90λεπτο στην Premier League.

Ωστόσο, ο φιλόδοξος Βιέιρα σε συνέντευξή του στο επίσημο σάιτ των "κανονιέρηδων" δεν φοβήθηκε να πει πως μοιάζει στον Λιονέλ Μέσι. Δεν φοβήθηκε όχι μόνο επειδή είναι Πορτογάλος και έχει ως ίνδαλμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για το μέγεθος της δήλωσης αυτής.

"Ο Μέσι έχει να κάνει περισσότερο με το στιλ μου. Θυμίζω Μέσι και εκτιμώ το στιλ με το οποίο αγωνίζεται" είπε στην επίμαχη δήλωση ο Βιέιρα. Όσον αφορά στον Ρονάλντο τόνισε τα εξής: "Ο Κριστιάνο σε εμπνέει με την αφοσίωσή του στη δουλειά. Πώς άφησε την άνεση της οικογένειάς του για την Σπόρτινγκ και έχτισε αυτή την καριέρα που έχτισε και είναι έμπνευση για όλους".

Διαβάστε περισσότερα

Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

Ο Κβαρατσχέλια κατέστρεψε τον Άρνολντ με τη σακούλα της χρονιάς

Μπαρτσελόνα: Και ξαφνικά Μίκελ Αρτέτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK