Παίκτης της Λάτσιο αποκαλεί σκ@@@ τον Τότι!

Το Derby della Capitale έχει και... τρίτο ημίχρονο, με παίκτη της Λάτσιο να εκτοξεύει υβριστικό χαρακτηρισμό με αποδέκτη τον Φραντσέσκο Τότι μέσω των social media (VIDEO).

Παίκτης της Λάτσιο αποκαλεί σκ@@@ τον Τότι!

Έχουν περάσει δύο ημέρες από το τελευταίο ντέρμπι της Λάτσιο με την Ρόμα που βρήκε την πρώτη να θριαμβεύει και την δεύτερη να αποχαιρετάει καθε ρεαλιστική ελπίδα για σκουντέτο, παρόλα αυτά οι "κοκκορομαχίες" μεταξύ των δύο συμπολιτισσών δεν έχουν σταματήσει.

Οι οπαδοί της Λάτσιο φρόντισαν να "πικάρουν" τους αντιπάλους τους κάνοντας την κηδεία της Ρόμα ( με φέρετρα και κεριά) έξω από το προπονητικό κέντρο των "λύκων" στην Τριγκόρια, ωστόσο η κόντρα των δύο πλευρών μεταφέρθηκε και στους παίκτες, με τον Φραντσέσκο Τότι να μπαίνει στο στόχαστρο των "λατσιάλι".

Στο ντέρμπι Κυπέλλου των δύο ομάδων ο καπιτάνο της Ρόμα είχε προκαλέσει την οργή του Φελίπε Άντερσον για μία όχι και τόσο... όμορφη χειρονομία του κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ τώρα ήταν ο Μαμαντούν Τουνκάρα εκείνος που "ξέσπασε".

Αιτία ένα video που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ιστοσελίδα "LazioPress.it" και το οποίο δείχνει τον Τότι να σπρώχνει τον Φελίπε Άντερσον, με τον συμπαίκτη του Άντερσον, Τουνκάρα, να αποκαλεί... σκατό τον καπιτάνο των "τζαλορόσι" με σχόλιό του...

Παίκτης της Λάτσιο αποκαλεί σκ@@@ τον Τότι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK