Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχτηκε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο

Δεν δίστασε στιγμή ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ παρά την αντιπαλότητα των δύο ομάδων και των φιλάθλων τους.

FC Barcelona's coach Josep Guardiola celebrates during a semi final, 2nd leg Champions League soccer match against  Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on Tuesday, May 3, 2011. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Ένας ποδοσφαιριστής των "Κόκκινων Διαβόλων" απάντησε με ειλικρίνεια στην ερώτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής αυτή την στιγμή. Η απάντησή του ξάφνιασε τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ και όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίστηκε η στάση του από πολλούς φιλάθλους.

Ο Μπρούνο Φερνάντες παρόλο που είναι ο αρχηγός της ομάδας του Τεν Χαχ επέλεξε να απαντήσει πως ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο και πως έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο το άθλημα.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου

"Τα τελευταία χρόνια, έχει αναδειχθεί στον καλύτερο προπονητή παγκοσμίως. Είναι πιθανώς εκείνος ο προπονητής που επηρέασε το άθλημα όσο κανένας άλλος. Όλοι θέλουν να φτάσουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ομάδες από την δεύτερη μέχρι την πρώτη κατηγορία προσπαθούν να παίξουν σαν την Μάντσεστερ Σίτι λόγω των αποτελεσμάτων και των επιτυχιών της".

"Το να δέχεσαι φιλοφρονήσεις από έναν προπονητή σαν τον Γκουαρντιόλα είναι φανταστικό επειδή, όπως είπα προηγουμένως, πρόκειται για τον προπονητή που πραγματικά σέβομαι και τον θεωρώ ως τον καλύτερο στον κόσμο".

Αναμφίβολα πραγματικά σπανίζουν τέτοιες περιπτώσεις σεβασμού και αναγνώρισης μεταξύ ανταγωνιστών και ο αρχηγός της κόκκινης πλευράς του Μάντσεστερ απέδειξε πως το να είσαι σε μία πλευρά δεν αναγκάζει απαραίτητα να είσαι αντικειμενικός.

Διαβάστε περισσότερα

Η καρέκλα του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας τρίζει με την παρουσία του Πότερ στην λίστα του Άγιαξ

Ο Γκουαρντιόλα: Πρόθυμος να δώσει 90 εκατομμύρια για μέσο που γλυκοκοιτάει καιρό, σχετίζεται με την υπόθεση Φίλιπς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK