Παίκτης του Αμπέλ Φερέιρα έκανε τη δίαιτα του Ρονάλντο και δήλωσε: "Σκέφτηκα πως θα πεθάνω"

Ο ποδοσφαιριστής της Παλμέιρας, Γκάμπριελ Μενίνο αποκάλυψε πως η διατροφή που ακολουθεί ο Κριστιάνο δεν είναι για όλους.

Palmeiras' Gabriel Menino, center, and teammates celebrate their 4-0 victory over Fortaleza and winning the Brazilian soccer league championship in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Αυτός είναι ο Γκαμπριέλ Μενίνο AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Γκάμπριελ Μενίνο, παίκτης του Αμπέλ Φερέιρα στη Παλμέιρας, εξομολογήθηκε πως τη σεζόν 2020/2021 αποφάσισε να ακολουθήσει τη δίαιτα/διατροφή της... μηχανής Κριστιάνο Ρονάλντο, καταλήγοντας ν' αποκαλύψει ότι πίστεψε πως θα πεθάνει όταν έκανε ζέσταμα για ν' αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είπε στο Palmeiras Cast: "Ημουν στα κιλά μου αλλά ήθελα αλλαγές. Μίλησα με τους αρμόδιους στην Παλμέιρας και ζήτησα ν' ακολουθήσω το πρόγραμμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήθελα να δείχνω όπως αυτός. Αποτελούσα την τρίτη επιλογή στην ομάδα".

Και συνέχισε την εξιστόρησή του αναφέροντας: "Την επόμενη μέρα άρχισα τη διατροφή και την επόμενη τραυματίστηκαν τα δύο μπακ. Ποιος θα έπαιζε; Εγώ..." βάλτε μία άνω τελεία εδώ πέρα και πάμε να δούμε τι έτρωγε ο Βραζιλιάνος για να γίνει... Ρονάλντο:

"Το πρόγραμμα είχε ως εξής: Ένα αυγό και συμπλήρωμα το πρωί. Πριν από την προπόνηση συμπλήρωμα, μεσημεριανό ψητό με σαλάτα. Μετά συμπλήρωμα και στο βραδινό ξανά ψητό με σαλάτα. Πριν από τον ύπνο συμπλήρωμα. Αυτό ήταν".

Και πάμε μετά από την άνω τελεία: "Εκανα ζέσταμα και δεν άντεχα άλλο να τρέχω. Σκέφτηκα πως θα πεθάνω. Πέντε λεπτά στο ματς και δεν μπορούσα άλλο. Έπρεπε να με κάνουν αλλαγή".

Ο Μενίνο ανέφερε πως την κατάστασή του την κατάλαβε αμέσως η αρμόδια για τη διατροφή και ζήτησε να του δώσουν ισοτονικό. Από εκεί πέρα ο παίκτης κατάλαβε πως το θέμα του δεν ήταν σωματικό, αλλά ψυχολογικό. Έκανε φόκους στο μυαλό του, συγκεντρώθηκε και σταδιακά κέρδισε την εμπιστοσύνη του Φερέιρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Τελειώνει με Ασένσιο - Αζάρ και "χτυπάει" για δεύτερο τοπ παίκτη από την Αγγλία

Η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση προπονητή κυκλοφορεί ελεύθερη στην αγορά

Σίτι: Γιατί οι Πολίτες "κατέκλεψαν" το τμήμα σκάουτινγκ της Γουλβς

News 24/7

24MEDIA NETWORK