Παίρνει 38.000.000 ευρώ το χρόνο αλλά θέλει να φύγει!

Ο Κάρλος Τέβες μετακόμισε στην Κίνα τον Δεκέμβριο του 2016 έναντι ηγεμονικού συμβολάιου όμως λίγους μήνες αργότερα σκέφτεται να "κουνήσει μαντήλι". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Boca Juniors' forward Carlos Tevez celebrates scoring against River Plate during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Dec. 11, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Boca Juniors' forward Carlos Tevez celebrates scoring against River Plate during a local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Dec. 11, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Είναι δυνατόν ένας παίκτης να πληρώνεται το βάρος του σε... χρυσάφι και όχι μόνο να μην είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο ζωής του στη χώρα του που εργάζεται αλλά να εξετάζει και το ενδεχόμενο να τα... βροντήξει όλα κάτω και να φύγει ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του;

Η λογική λέει όχι όμως ο Κάρλος Τέβες είναι ένας παίκτης εκρηκτικός, παρορμητικός και αντισυμβατικός και έρχεται να μας το επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά, τουλάχιστον αν ισχύουν τα τελευταία δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας.

Ο "Απάτσε" έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Shanghai Shenhua στα τέλη του 2016 που του προσφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 38.000.000 ευρώ όμως όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς Ντάνιελ Ανχέλιτσι, ο 33χρονος επιθετικός θέλει να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του και μάλιστα στο πρώτο μεγάλο ποδοσφαιρικό σπίτι του, το "Bombonera".

"Στα τέλη του 2016 είπε ότι τον συνέφερε να φύγει επειδή του προσέφεραν πάρα πολλά χρήματα. Τώρα πιστεύω ότι θα επιστρέψει τον Ιανουάριο επειδή δεν περνάει καλά εκεί", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μπόκα για τον Τέβες, ο οποίος μέχρι στιγμής μετράει μόλις 2 γκολ (και τα δύο σε ένα παιχνίδι, με το πρώτο να σημειώνεται από το σημείο του πέναλτι) σε 8 συμμετοχές του με την ομάδα της Κίνας.

Photo Credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

News 24/7

24MEDIA NETWORK