Παίζει μεγάλη μπάλα και στις διακοπές του ο Ιγκουαΐν!

Όσοι νομίζουν πως ο Ιγκουαΐν κάνει χαλαρές διακοπές στην πατρίδα του ας το ξεχάσουν, με τον "Πιπίτα" να αποδεικνύει πως είναι κολλημένος με την... ασπρόμαυρη μπάλα (VIDEO)!

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Το ιταλικό πρωτάθλημα δεν έχει δράση αυτό το Σαββατοκύριακο και τα περισσότερα αστέρια του βρήκαν την ευκαιρία για μίνι διακοπές ώστε να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν χωρίς... ποδόσφαιρο!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν που πήγε στην Αργεντινή για να περάσει μερικές ημέρες μαζί με την οικογένειά του, με τον "Πιπίτα" να μη χάνει πάντως την ευκαιρία για προπόνηση με μία μπάλα ποδοσφαίρου.

Αυτό το απέδειξε μέσω ενός video που ανέβασε στην σελίδα του στο Instagram όπου παίζει... ποδοβόλεϊ ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το video που τον παρουσιάζει ημίγυμνο να "σημαδεύει" το οριζόντιο δοκάρι εστίας με σουτ από το κέντρο του γηπέδου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK