Πακτωλός χρημάτων της Αλ Χιλάλ για πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα που τελείωσε τη σεζόν με 26 γκολ

Έπαιξε στην Μπάρτσα μία σεζόν, πουλήθηκε 40 εκατ. ευρώ και κοντοζυγώνει στην Σαουδική Αραβία με μεταγραφή 55-60 εκατ. ευρώ.

FC Barcelona's Charles Perez, bottom, cerebrates his teammate Malcom after scoring a goal during a friendly soccer match between FC Barcelona and Vissel Kobe at Noevir Stadium in Kobe, western Japan, Saturday, July 27, 2019. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Ο Μάλκομ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Το '18 η Μπαρτσελόνα επένδυσε 41.000.000 ευρώ για να πάρει τον Μάλκομ από την Μπορντό. Ο Βραζιλιάνος μετακόμισε στην Βαρκελώνη, αλλά το '19 πουλήθηκε στην Ζενίτ, καθώς δεν... φορώντας τη φανέλα των Μπλαουγκράνα. Κατά την περσινή σεζόν με την ρωσική ομάδα ήταν εξαιρετικός με 26 γκολ.

Έπειτα τ' όνομά του ακούστηκε για ευρωπαϊκά κλαμπ, αλλά φαίνεται πως η κατάληξή του θα είναι στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει τα πάντα με την ομάδα και περιμένει το κλαμπ της Αγίας Πετρούπολης να δώσει το ΟΚ για να γίνει η μεταγραφή στην Μέση Ανατολή.

Το κόστος της μετακίνησης -σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο- αναμένεται να κινηθεί μεταξύ 55 - 60.000.000 εκατ. ευρώ. Το υπάρχον συμβόλαιο του 26χρονου Βραζιλιάνου με την Ζενίτ εκπνέει το 2027. Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο πλάγιος επιθετικός πήρε την ρωσική υπηκόοτητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK