Πάλι «όχι» από προπονητή στην Μπάγερν! Οι Βαυαροί σε αδιέξοδο αφού τα περιθώρια στένεψαν

Απίστευτη εξέλιξη για την γερμανική ομάδα η οποία φαινόταν να έχει κλείσει την υπόθεση του προπονητή.

Austria's coach Ralf Rangnick during the international friendly soccer match between Austria and Germany at the Ernst Happel stadium in Vienna, Austria, on Nov. 21, 2023. Rangnick has dropped three players from the squad for upcoming friendly games because they took part in homophobic chants after the Vienna derby last month. Rapid Vienna players Marco Grüll, Guido Burgstaller and goalkeeper Niklas Hedl were all dropped from Rangnicks squad for games against Slovakia on March 23 and Turkey three days later. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Δεν πρόκειται για κάποιο κακόγουστο αστείο. Η Μπάγερν Μονάχου δέχθηκε μία ακόμα απόρριψη για την θέση του προπονητή και αδιαμφισβήτητα η συγκεκριμένη ήταν η πιο απρόσμενη. Η υπόθεση φαινόταν να όδευε σε ένα αίσιο τέλος, όμως εν τέλει η τωρινή πραγματικότητα διέψευσε τα πάντα.

Ο Ράλφ Ράνγκνικ ήταν ο βασικός υποψήφιος για το τιμόνι της ομάδας. Είχαν προηγηθεί αρκετές επαφές και αναμενόταν να προκύψουν περισσότερες προκειμένου να κλείσει οριστικά η υπόθεση. Παρόλα αυτά, υποστηρίζεται πως ο Αυστριακός τεχνικός απέρριψε την πρόταση της Μπάγερν, ενώ επίσης ο ίδιος συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Να σημειωθεί πως ουδέποτε υπήρξε θέμα στο οικονομικό, καθώς πρωταρχική σημασία για τον Ράνγκνικ είχε το project.

Αναμφίβολα, αυτή η εξέλιξη πηγαίνει αρκετά πίσω τους Βαυαρούς όσον αφορά τον προγραμματισμό τους. Θα χρειαστεί να επανεξεταστούν αρκετά ονόματα ή ακόμα και να προκύψουν καινούρια, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Όπως και να έχει, Οι Γερμανοί επέστρεψαν φαινομενικά στο σημείο μηδέν και καλούνται να προσπαθήσουν ξανά, την ώρα που στο αγωνιστικό κομμάτι έχει δοθεί όλη η έμφαση στον δεύτερο αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε περισσότερα

Σκοράρει περισσότερα τέρματα από όσα κεράκια σβήνει, ο Ρονάλντο συνεχίζει σεληνιασμένος

Ξεπερνά Φίγκο ο Ντε Μπρούινε και θα έχει μοναδικό αντίπαλο τον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK