Νίκη χωρίς αντίκρισμα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν η μοναδική ομάδα που είχε βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση του Αγρινίου, ωστόσο το υπέρ του 2-0 επί του Παναιτωλικού δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει την πρόκριση από τη στιγμή που τα Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλα με τον Παναθηναϊκό.

Νίκη χωρίς αντίκρισμα ο Ολυμπιακός Βόλου

Το ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου δεν στέφθηκε από επιτυχία, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Παναιτωλικός δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύθηκαν αρχής γενομένης με το υπέροχο γκολ του Κλάρενς Μπιτάνγκ στο 16ο λεπτό, προτού ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος χάσει κλασική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 34ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Θέος απέφυγε τον Στέλιο Μαλεζά κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Διαμαντόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας (46' Ετζενγκέλε), Μαλεζάς, Κουτρουμάνος, Ρουμπουλάκου, Κωνσταντινόπουλος, Γοδόι (46' Κάπελ), Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Μήλιος, Βασιλείου (63' Άλβες).

Ολυμπιακός Βόλου (Eλευθερόπουλος): Κολίτσι, Γιαλούσης, Κορνελάτος (46' Μαρτίνες), Μπάρμπας, Μαργαρίτης, Ζέρης, Μπιτάνγκ (87' Καρράς), Ρόκας, Νικολιάς, Θέος (64' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK