Από το Αγρίνιο πας Ευρώπη με Δέλλα!

Συνεπής αν μην τι άλλο ο Παναιτωλικός. Με γκολ του Μάρκος Πάουλο στο 14ο λεπτό η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα στα Αγρίνιο και βλέπει ακόμη... Ευρώπη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Παναιτωλικός EUROKINISSI

Στον πρόλογο σας μιλήσαμε για συνέπεια: Να εξηγηθούμε: Με τρεις τελικές ο Παναιτωλικός έφτασε σ' ένα γκολ το οποίο του εξασφάλισε και τη νίκη. Πρακτικά πράγματα δηλαδή.

Από αυτές τις τρεις τελικές μάλιστα, δύο βρήκαν εστία, οπότε μπορεί να πεις κανείς ότι η ομάδα του Δέλλα είχε... 50% ευστοχία.Σε ματς όπως αυτό, στα οποία συγκρούονται ισοδύναμες ομάδες, μετράει αυτό το στοιχείο.

Για να τα λέμε όλα πάντως ο Παναιτωλικός δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα σε καμία στιγμή του παιχνιδιού. Από το 50ο λεπτό μάλιστα, όταν αποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος, του ΠΑΣ, οι Αγρινιώτες έπαιξαν καλά με τις λεπτομέρειες και το χρόνο και έφτασαν στο τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στην έδρα τους.

Απέχει πλέον μόλις τρεις βαθμούς από την Ευρώπη ο Παναιτωλικός. Ας το έχουμε και αυτό στα υπόψιν.

Oι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μπράβο, Γιαννιώτης, Μάζουρεκ (63' Ιταμπέλ), Ρόσα, Ντίας (71' Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο, Μαρινάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ (74' Βακράκος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς (62' Λίλα), Γιάκος (73' Χέλκβιστ), Χαλκιαδάκης, Μανθάτης (57' Νικολιάς), Βιντάλ, Κόντε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK