Πανηλειακός: Παραιτήθηκε ο Γ. Σταυρόπουλος

Πανηλειακός: Παραιτήθηκε ο Γ. Σταυρόπουλος
Αυτό που είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό πραγματοποίησε την Κυριακή το βράδυ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανηλειακός, Γιώργος Σταυρόπουλος. Ο δεύτερος τη τάξει ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ με εξώδικη δήλωση υπέβαλλε την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο και πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας. Μάλιστα ο κ. Σταυρόπουλος μέσω της δήλωσης του ξεκαθαρίζει ότι αν και είχε την πρόθεση να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα, κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έλεγαν …να βάλουν μυαλό. Οπότε η μόνη του απάντηση ήταν να αποχωρήσει από τα κοινά των Πυργιωτών.

Το πλήρες κείμενο της παραίτησης:

Με την παρούσα μου δηλώνω ρητά ότι παραιτούμαι σήμερα από αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας και ζητώ την κοινοποίησή της στις αρμόδιες αρχές. Ο λόγος της παραίτησής μου αφορά δηλώσεις του προέδρου του Δ.Σ. που εδώ και ένα μήνα παραιτήθηκε για συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα τα οποία μέχρι και σήμερα δεν έγινε καμία ενέργεια να διορθωθούν ή να αλλάξουν κάτι που με αναγκάζει να παραιτηθώ και εγώ. Λυπάμαι γιατί προσωπικά είχα την πρόθεση να βοηθήσω την ομάδα μας με όλες μου τις δυνάμεις για να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα.



Στα αγωνιστικά καλές ήταν οι ειδήσεις που προέκυψαν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη την Δευτέρα. Οι Τασίδης, Τσίγκας και Μάρης προπονήθηκαν κανονικά και, όπως όλα δείχνουν, θα δώσουν το παρόν στο μεγάλης σημασίας παιχνίδι με τον Ακράτητο στον Πύργο.

Αντίθετα εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν οι Θωμαΐδης και Κουτελιέρης. Ο μεν πρώτος είναι κλινήρης αφού έχει προσβληθεί από ίωση ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί διάστρεμμα στο πόδι. Πάντως και οι δύο θεωρείται απίθανο να μην αγωνισθούν στο παιχνίδι με τους "πράσινους". Βέβαια οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες όταν και ο Σάκης Τσιώλης θα δει αν μπορεί να υπολογίζει στους δύο ποδοσφαιριστές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK