Πανιώνιος: Του κόβεις ένα κεφάλι και ξεπηδούν δύο!

Χάνει συνεχώς παίκτες ο Πανιώνιος αλλά το αυτί του δεν ιδρώνει. Αν και βρέθηκε να χάνει στη Νέα Σμύρνη από την Κέρκυρα βρήκε και πάλι το δρόμο προς τη νίκη με 3-1. Ασίστ και γκολ ο Μασούρας.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για το νέο αυτό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα υπήρχε ένας φόβος στον Πανιώνιο: " Εχουμε χάσει παίκτες, δεν έχουμε ρυθμό, θα είναι δύσκολα τα πράγματα" έλεγαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού μέσα στην εβδομάδα.

Επί του πρακτέου, τα πράγματα μέσα στο ματς έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 43' στο Επστάιν. Στην ανάπαυλα με χάντικαπ και μετά από αγωνιστική διακοπή; Μη σου τύχει!

Αλλά οι παίκτες του Γρηγορίου δεν μάσησαν. Βγήκαν ορμητικά στο δεύτερο μέρος, πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά με Μασούρα και Λάμπρου και αποκατέστησαν την τάξη πριν οι Φαίακες προλάβουν να βγάλουν άχνα!

Τα υπόλοιπα ήταν θέμα διαχείρισης για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Λίγα μέτρα παραχώρησης χώρου στον αντίπαλο, φρεσκάρισμα από τον πάγκο και αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Παπαγεωργίου έκανε το 3-1 στο 78' και... χαίρεται!

Oι συνθέσεις

Πανιώνιος: Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (45' Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83' Πινιώτης).

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Γρομητσάρης (56' Μπάουμαν), Γκράσι, Γεωργίου, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (67' Κόντος), Σιόντης, Επστάιν, Παμλίδης (75' Ζορμπάς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK