"Πάνοπλη" για το σερί

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έχει πάρει -δικαίως- τον τίτλο της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος και ο στόχος που έχει τεθεί, πλέον, είναι να τον διατηρεί με κάθε ευκαιρία. Ο τεχνικός των "ακριτών" θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει την αποστολή για το παιχνίδι με το Αιγάλεω ανάμεσα από όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ

"Πάνοπλη" για το σερί
Τέσσερις σερί νίκες μετράει ήδηη Ξάνθη, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει την κορυφή της πρώτης Εθνικής, μετά το πέρας της έκτης αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έχει πάρει -δικαίως- τον τίτλο της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος και ο στόχος που έχει τεθεί, πλέον, είναι να τον διατηρεί με κάθε ευκαιρία.

Ο τεχνικός των "ακριτών"θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει την αποστολή για το παιχνίδι με το Αιγάλεω ανάμεσα από όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Αυτό γιατί προβλήματα δεν υπάρχουν (είτε αγωνιστικά, είτε τιμωριών), με αποτέλεσμα η τελευταία προπόνηση να κρίνει και το ποιος θα ταξιδέψει στην Αθήνα για τη συνάντηση της Κυριακής.

Οι δύο πρώην τραυματίες, Μαχράτζε και Τσάνκι, αγωνίστηκαν κανονικά την Πέμπτη στο φιλικό με το τμήμα των Νέων, ενώ η ανεπίσημη τιμωρία στον Παβιό για πειθαρχικό παράπτωμα εκτίθηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Το παιχνίδι απέναντι στο "Σίτι" είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, κάτι που το έχει τονίσει ο Μαντζουράκης στους παίκτες του. Ο έμπειρος προπονητής, ωστόσο, έχει την πρότερη εμπειρία κόντρα στον Ατρόμητο, όπου η ομάδα του έπαιξε όσο χρειάστηκε και πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα (νίκη), έχοντας βέβαια σε εκπληκτική μέρα τον Πιζανόφσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK