"Πάνοπλος" ο Αστέρας για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Από 19 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (27/02, 19:30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

"Πάνοπλος" ο Αστέρας για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (27/02, 19:30), με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να ανακοινώνει την 19μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Απόστολος Γιάννου που μεσοβδόμαδα μετακόμισε στην Κίνα για χάρη της Γκουανγκζού R&F. Από εκεί και πέρα, ο νεαρός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας γεμάτο το "οπλοστάσιό" του.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί": Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Αλόκο, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λουί, Ντουντού, Μάσα, Δημούτσος, Τσάβες, Νίκο, Φούντας, Μπερτόγλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Μουκάμ, Ιωαννίδης.

*** Η αποστολή του Αστέρα επισκέφθηκε το κατάστημα Factory Outlet στην περιοχή Αεροδρομίου πριν από την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές με την επίσημη ενδυμασία της αποστολής (τζιν πουκάμισο, τζιν παντελόνι) έκαναν βόλτα στο κατάστημα του Factory Outlet και γευμάτισαν στο Factory Bistro πριν από την πτήση για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Τηλεοπτικά Συνεργεία της ΕΡΤ και του MEGA κάλυψαν τη βόλτα της αποστολής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK