Πανθρακικός-Ολυμπιακός: Τι προβλέπει ο ΚΑΠ

Αρκετή συζήτηση έχει προκαλέσει η απόφαση της Super League να αποφασίσει επ' αόριστον αναβολή του αγώνα της Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό.

Πανθρακικός-Ολυμπιακός: Τι προβλέπει ο ΚΑΠ

Σύμφωνα με τον ΚΑΠ, σε περίπτωση μη τέλεσης αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών, το ματς διεξάγεται υποχρεωτικά την επόμενη μέρα, στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα χωρίς άλλη ειδοποίηση. Σε περίπτωση που δεν διεξαχθεί και την επόμενη μέρα, τότε υποχρεωτικά διεξάγεται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.

Εδώ επικεντρώνεται η όλη κουβέντα, αφού πολλοί υποστηρίζουν πως γίνεται η Λίγκα να αποφάσισε την επ' αόριστο αναβολή χωρίς να περιμένει το προβλεπόμενο 24ωρο. Ο ΚΑΠ, όμως, το λέει ξεκάθαρα: "Κατ' εξαίρεση η διοργανώτρια δύναται να αποφασίσει την μη τέλεση του αγώνα την επόμενη μέρα, εφόσον κρίνει ότι πιθανολογείται σφόδρα η μη δυνατότητα τέλεσή του".

Βάσει, λοιπόν, αυτού η Λίγκα προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση, αφού πρώτα -όπως μας ενημέρωσε μέσω της επίσημης ανακοίνωσης- πως "η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα". Άρα, βάσει ΚΑΠ δεν υπήρξε κάποια παρατυπία στην απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Ιδού τι αναφέρει ο ΚΑΠ:

Πανθρακικός-Ολυμπιακός: Τι προβλέπει ο ΚΑΠ

Ιδού το επίμαχο σημείο:

Πανθρακικός-Ολυμπιακός: Τι προβλέπει ο ΚΑΠ

Οσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του περίφημου πλέον αγώνα, η 18η Μαρτίου (Τετάρτη) συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη:

Οριστική αναβολή του Πανθρακικός-Ολυμπιακός (PHOTOS)

Ούτε την Κυριακή το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK