ΠΑΟ: "Αποτυχημένη απόφαση η διακοπή"

Ως δοκιμασμένη και αποτυχημένη λύση χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη διακοπή του πρωταθλήματος από την κυβέρνηση, λέγοντας μάλιστα πως δεν μπορούν όλες οι ομάδες να έχουν την ίδια ευθύνη για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λουκέτο (ξανά) και επίσημα στο πρωτάθλημα με εντολή της κυβέρνησης. Ο υφυπουργός αθλητισμού σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσαν πως η Super League Σουρωτή σταματά επ΄αόριστον!

Αυτό έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ξεκαθάρισε τη θέση της, λέγοντας πως δεν γίνεται να θίγονται ομάδες που δεν έχουν καμία ανάμιξη στα επεισόδια της Τούμπας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Η διακοπή του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση διά του αρμόδιου Υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ‘’συγχωροχάρτι’’ σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK