ΠΑΟΚ: Πολλές απουσίες εν όψει Ξάνθης

ΠΑΟΚ: Πολλές απουσίες εν όψει Ξάνθης

Απόντες πέντε, ερωτηματικό για δύο

Οι μέρες μέχρι την έναρξη του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη ολοένα και λιγοστεύουν, αλλά τα προβλήματα στις τάξεις του ΠΑΟΚ συνεχώς αυξάνονται.
Οι απουσίες των μόνιμων, πλέον, τραυματιών, Μάρκου, Ζαβαντία και Εγκωμίτη, δεν θα είναι τα μόνα «αγκάθια» που θα κληθεί να ξεπεράσει ο Αγγελος Αναστασιάδης στον καταρτισμό της ενδεκάδας που θα παρατάξει στο σαββατιάτικο παιχνίδι, στις 17.00, με την ακριτική ομάδα.


Ο Μακεδόνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τους Βαγγελή, Βοσκαρίδη, οι οποίοι δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως απ’ τον πρόσφατο τραυματισμό τους.
Επιπλέον, εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χάγκαν, Θεοδωρίδη, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις τους απ’ τον πρόσφατο τραυματισμό τους.


Ο αριστεροπόδαρος μέσος αντιμετωπίζει ένα ελαφριάς μορφής διάστρεμμα, και η χρησιμοποίηση του στο σαββατιάτικο ματς θα κριθεί μετά την εξέταση του παίκτη απ’ τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Οικονομίδη.
Απ’ την άλλη, ο Γκανέζος μέσος ταλαιπωρείται από μια διάταση στον έσω πλάγιο.

Έρχεται ο Ουντέζε


Αντίθετα, με τους προαναφερθέντες, στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Ξάνθη θα είναι ο Ιφεάνι Ουντέζε. Ο Νιγηριανός αμυντικός επικοινώνησε την Τετάρτη με τους διοικούντες του "Δικεφάλου του Βορρά" εκμυστηρεύοντας τους πωςη άφιξη του στη Θεσσαλονίκη θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι.

Η συμμετοχή του Ουντέζε στο ματς με την ακριτική ομάδα προσφέρει μια ακόμα λύση στα χέρια του Αγγελου Αναστασιάδη ο οποίος θα έχει πολλές επιλογές για τον καταριτσμό της αμυντικής διάταξης των "ασπρόμαυρων".

Συστάσεις από Αναστασιάδη


Τη γνωστή του τακτική εφάρμοσε για μια ακόμα φορά παραμονές ενός αγώνα ο Αγγελος Αναστασιάδης. Ο Μακεδόνας τεχνικός ξεκίνησε την επιχείρηση ανύψωσης του έμψυχου δυναμικού των παικτών του προκειμένου να εμφανίσουν τον καλό τους εαυτό απέναντι στην Θρακική ομάδα και να κερδίσουν το πολυπόθητο «τρίποντο».


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν τα πάντα για τη νίκη το Σάββατο κόντρα στην Ξάνθη, έτσι ώστε ο «Δικέφαλος» να διατηρήσει την διαφορά που έχει από τους διώκτες του. Απ’ εκεί και πέρα, με μια προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Οι «ασπρόμαυροι» γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς κάτι το οποίο θα συμβεί και στις προσεχείς προπονήσεις του «Δικεφάλου».

Φόβος ότι θα…χαλάσουν τη γιορτή


Η επικείμενη έλευση των περίπου 4.000 οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ξάνθης για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα έχει προκαλέσει τεράστιο «πονοκέφαλο» στους ανθρώπους της Νομαρχίας, αλλά και στους κατοίκους της πόλης.


Και αυτό, καθώς το προσεχές Σάββατο η ακριτική πόλη θα… πλημμυρίζει από 250.000 ανθρώπους οι οποίοι θα παρευρεθούν στη γιορτή του καρναβαλιού, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους σε περίπτωση, ειδικά, που ηττηθεί ο ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά, οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ταξιδέψουν στη Ξάνθη χωρίς να κρατούν διακριτικά της ομάδας τους, ενώ τα οχήματα τους θα είναι παρκαρισμένα μακριά απ’ το κέντρο της πόλης, εξαιτίας του συνωστισμού που θα επικρατεί.

Τρία έγγραφα από Ερασιτέχνη

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της χρησιμοποίησης του γηπέδου από τον Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλλιθέα, οι άνθρωποι του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έχουν στείλει τρία έγγραφα τα οποία γνωστοποιούν πως δεν μπορεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στη Τούμπα, λόγω των έργων που γίνονται στις θύρες 1,2 και 3 του γηπέδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK