ΠΑΟΚ: Σκέψεις για φιλικό

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για φιλικό
Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επέστρεψαν την Τετάρτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό που είχαν λάβει την Τρίτη, προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Βαγγελής, Χάγκαν και Κούτσης, ώστε να ξεπεράσουν τις μικροενοχλήσεις τους στους κοιλιακούς, τη μέση και το γόνατο.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης συνέστησε στους παίκτες του να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα στους δέκα εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, ώστε να πετύχει ο ΠΑΟΚ τον στόχο της κατάκτησης της τρίτης θέσης που οδηγεί στην προκριματική φάση του ερχόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.


Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσανατολίζονται να κλείσουν ένα φιλικό παιχνίδι για το προσεχές Σάββατο, προκειμένου ο Μακεδόνας τεχνικός να προβεί στη δοκιμή διάφορων πειραμάτων σε ό,τι αφορά το σχήμα της ομάδας.

Νέα δόση σε Γεωργιάδη, Λουτσιάνο

Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τους νυν ποδοσφαιριστές τους, όχι όμως και σε όλους τους παλιότερους.
Την Τρίτη το βράδυ οι άνθρωποι της ΠΑΕ προχώρησαν στην καταβολή του χρηματικού ποσού της τάξεως των 100.000 ευρώ προς τον Γιώργο Γεωργιάδη και 40.000 ευρώ προς τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

*** Σε αθλητική εφημερίδα μίλησε ο Θωμάς Βουλινός

News 24/7

24MEDIA NETWORK