ΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου για Ουντέζε

Την έκδοση της βίζας του περιμένει ο Ιφεάνι Ουντέζε προκειμένου να ταξιδέψει απ' τη Νιγηρία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τρέξιμο ο Δημήτρης Ζαβαντίας. Συστάσεις εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη έκανε στους παίκτες του ο Αγγελος Αναστασιάδης. Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις των φίλων του "Δικεφάλου του Βορρά" για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ακριτική ομάδα.

ΠΑΟΚ: Θέμα χρόνου για Ουντέζε
Τις προηγούμενες φορές που έλαβε στα χέρια του το εισιτήριο για να αναχωρήσει με προορισμό τη χώρα στην οποία έδινε επίσημους αγώνες η Εθνική Νιγηρίας έγινε αντικείμενο έρευνας απ’ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά.
Η επιστροφή στη συμπρωτεύουσα απ’ την ιδιαίτερη πατρίδα του θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, κάτι που ικανοποιεί απόλυτα τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο λόγος για τον Ιφεάνι Ουντέζε, ο οποίος συμμετείχε σε όλους τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στο τουρνουά Κόπα Άφρικα, ακολούθως μετέβηκε στη Νιγηρία και είναι θέμα χρόνου να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Η μόνη εκκρεμότητα στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι η έκδοση βίζας απ’ τον αμυντικό του ΠΑΟΚ ώστε να έχει δικαίωμα να ταξιδέψει αεροπορικώς στη χώρα μας.
Αν ο Ουντέζε καταφθάσει στην Ελλάδα μέχρι την προσεχή Πέμπτη, τότε ο Αγγελος Αναστασιάδης θα τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα τον αφήσει εκτός της βασικής ενδεκάδας.

«Ντόπες» από Αναστασιάδη

Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Ξάνθη, στην ακριτική πόλη. Στο συγκεκριμένο ραντεβού δεν έδωσαν το παρών οι Καρυπίδης, Σαλπιγγίδης, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στην αποστολή της Ολυμπιακής ομάδας η οποία διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Αγγελος Αναστασιάδης, προέβη σε συστάσεις προς του παίκτες του, εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.
Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην ακριτική ομάδα, προκειμένου να κατακτήσουν τους τρεις πολύτιμους πόντους.

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ζαβαντίας

Στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αποτελούσαν αναπόσπαστα κομμάτια της βασικής ενδεκάδας του ΠΑΟΚ.
Οι σοβαροί όμως τραυματισμοί τους στους εκτός έδρας αγώνες με ΟΦΗ και Ιωνικό τους κράτησαν στο κρεβάτι του πόνου για τρεις περίπου μήνες. Τώρα όμως η κατάσταση τους έχει βελτιωθεί αισθητά και σε λίγο καιρό αναμένεται η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους.


Οι Δημήτρης Μάρκος και Δημήτρης Ζαβαντίας ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει μόνο λίγα χιλιόμετρα τρέξιμο. Ο πρώτος πρόκειται να επανέλθει σε αγωνιστική δράση σε ένα περίπου μήνα, ενώ ο δεύτερος θα επιστρέψει στις επάλξεις στις αρχές Απριλίου.
Ο Ζαβαντίας ξεκίνησε τρέξιμο την περασμένη Κυριακή, αλλά ο βαθμός της φυσικής του κατάστασης είναι αρκετά χαμηλός, κάτι που απορρέει απ’ τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συνωστισμός εν όψει Ξάνθης

Η εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα έχει εξάψει το ενδιαφέρον των φιλάθλων του «Δικεφάλου του Βορρά», για να παρακολουθήσουν από κοντά την πολυαγαπημένη τους ομάδα.

Εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη, οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» διοργανώνουν εκστρατεία με προορισμό την ακριτική πόλη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των παικτών τους για την επίτευξη του «τρίποντου» απέναντι στο συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για την παρεύρεση 3. 000 φιλάθλων, οι οποίοι θα ταξιδέψουν απ’ όλες τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας με προορισμό την Ξάνθη. Η έκδοση, πάντως, των εισιτηρίων και κατά συνέπεια το ποσοστό αυτών που θα λάβουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα γίνει την Τρίτη το πρωί.


Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρία KLEEMANN HELLAS ΑΒΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων και αφορά την επίσημη υποστήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Η εταιρία KLEEMANN HELLAS ABEE θα προβάλλεται μέσα από το ευρύ φάσμα των χορηγικών δραστηριοτήτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2003 -2004 και αποτελεί από σήμερα τον έβδομο επίσημο χορηγό της ΠΑΕ μετά τις εταιρίες:

1. ΕΚΟ-ΕΛΔΑ ΑΒΕΕ

2. ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

3. ΟΠΑΠ

4. ADIDAS

5. VODAFONE και

6. ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΧΕΠΕΥ



News 24/7

24MEDIA NETWORK