ΠΑΟΚ: Θετικό ντεμπούτο Μαλαδένη

ΠΑΟΚ: Θετικό ντεμπούτο Μαλαδένη
Ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Χρήστος Μαλαδένης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στο φιλικό που έδωσε ο «δικέφαλος» κόντρα στην ομάδα του Παύλου Μελά, κατακτώντας την νίκη με σκορ 3-1.

Περισσότεροι από 1.200 φίλαθλοι του Δικέφαλου έδωσαν το παρών στο φιλικό, προκειμένου να παρουν ιδίοις όμμασι μια πρώτη γεύση τόσο τον Μαλαδένη όσο και από τα υπόλοιπα μετεγγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, μιας και οι Λουκά και Φερνάντες φόρεσαν επίσης για πρώτη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα. Συμμετοχή είχαν και οι Αμαφούλε, Γαρπόζης.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, όμως αυτό λίγη σημασία έχει. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό με πέναλτι του Βλαχούδη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βοσκαρίδης έκανε το 1-1, ενώ στο 59’ ο «δικέφαλος» πήρε προβάδισμα, όταν στη σέντρα του Χάγκαν, ο νεαρός Αντωνιάδης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γαρμπόζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης οι: Τοχούρογλου, Ελευθεριάδης, Βοσκαρίδης, Καπαγιανίδης, Βόκολος, Μαλαδένης, Ζησόπουλος, Κισκαμπάνης, Χασιώτης, Γιαννιτσανάκης και Αμαφούλε



Στο δεύτερο μέρος η ενδεκάδα του Αγγελου Αναστασιάδη ήταν η εξής : Φερνάντεζ, Γιαννιτσανάκης, Αντωνιάδης, Χάγκαν, Γαρπόζης, Λουκά, Κοντέων, Μπαλοδήμος, Κισκαμπάνης, Ελευθεριάδης (67΄ Καπαγιανίδης), Ζησόπουλος





News 24/7

24MEDIA NETWORK