Παπαδόπουλος: "Δεν είναι στα πλάνα μου ο ΠΑΟΚ"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, βρέθηκε στην Κατερίνη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Ηρακλή και μίλησε στον Arena FM 89,4, σχετικά με τη μη-κλήση του στην Εθνική, αλλά και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Παπαδόπουλος: "Δεν είναι στα πλάνα μου ο ΠΑΟΚ"

Στον Arena FM 89.4 μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε, Κυριάκος Παπαδόπουλος, από την Κατερίνη όπου βρίσκεται. Ο Έλληνας παίκτης παρακολούθησε την αναμέτρηση του Αιγνιακού με τον Ηρακλή για τα πλέι-οφ της Φούτμπολ Λιγκ και αμέσως μετά μίλησε για αρκετά θέματα.

Αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που είδε, μίλησε για τη μη κλήση του Εθνική αλλά και για τα σενάρια που τον φέρνουν στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στον Arena FM 89.4:

"Ήρθα εδώ να δω τον αγώνα, ο Αιγινιακός είναι κοντά στο χωριό μου. Δεν έχω παίξει ποτέ στον Αιγινιακό (γέλια), μόνο σαν αντίπαλος πολλές φορές. Είμαι αρκετά καλά, ήρθα να κάνω διακοπές και να γεμίσω μπαταρίες για τη νέα σεζόν",τόνισε αρχικά και προσέθεσε για τη μη κλήση του στην Εθνική: "Το μυαλό μου θα είναι δίπλα στην ομάδα, θα προσπαθήσουν τα παιδιά να κάνουν μια ακόμα υπέρβαση, εύχομαι να τα καταφέρουν".

Σχετικά με τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του:" Δεν είναι στα πλάνα μου να γυρίσω τώρα στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Το μυαλό μου είναι στην ομάδα που αγωνίζομαι και εύχομαι να πάνε όλα καλά".

Διαβάστε ακόμη:

Αθανασιάδης: "Πληγώθηκα, αλλά θα πρέπει να ζήσω μ' αυτό"

Ανακοίνωσε Αναστασιάδη ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK