Παπουτσάκης: "Η επιτυχία μας γεμίζει ευθύνες"

Το 2008 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Εργοτέλη (μετά την παραμονή ήρθε η πολύ καλή πορεία στον πρώτο γύρο του τρέχοντος πρωταθλήματος) και ο Απόστολος Παπουτσάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να προβεί σε έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, θέτοντας το στίγμα ενόψει του 2009.

Παπουτσάκης: "Η επιτυχία μας γεμίζει ευθύνες"
" Αποχαιρετούμε το 2008 με την αίσθηση ότι πετύχαμε τους βασικούς μας στόχους. Το νέο έτος μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες ", δήλωσε ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας και εξήγησε πως " ο Εργοτέλης πρέπει να καθιερωθεί στη Super League και να συνεχίσει να εκφράζει τη δική του φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Μακριά από οτιδήποτε περιβάλλεται από βία και ρατσισμό. Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας θα αποτελούν μια γιορτή για κάθε φίλαθλο και την οικογένειά του ".

Κλείνοντας το μήνυμά του, ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων προσκάλεσε " όλους τους φιλάθλους στο Παγκρήτιο στάδιο", γιατί όπως συνέχισε " το Σάββατο μας περιμένει ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Με τη βοήθεια όλων αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας που θα ξεφεύγει από τον στόχο της παραμονής και θα κάνει τον Εργοτέλη να κοιτάζει ακόμα ψηλότερα. Καλή χρονιά σε όλους ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK