Παρ'τον (Όσκαρ) και βαλ'τον (τον Μιραλάς)

Το ντεμπούτο του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού θα συνδυαστεί με την επανεμφάνιση του Κέβιν Μιραλάς στο Καραϊσκάκη. Η αποστολή των Πειραιωτών για το δεύτερο ματς κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά.

Παρ'τον (Όσκαρ) και βαλ'τον (τον Μιραλάς)
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά δεν θα είναι όσο αδιάφορο θα ήταν για τον Ολυμπιακό, αν γινόταν πριν από πέντε ημέρες.

Όχι ότι έχουν αλλάξει οι πιθανότητες ανατροπής του 2-0 που έχουν ως κάβα οι "ερυθρόλευκοι" από το πρώτο ματς. Ωστόσο η παρουσία του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο και του Κέβιν Μιραλάς στην αποστολή αυτομάτως δίνουν έξτρα κίνητρο αφενός σ' αυτούς που θ' αγωνιστούν αφετέρου σ' αυτούς που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι (από το γήπεδο ή την τηλεόραση).

Από τη μία θα φανούν οι πρώτες παρεμβάσεις του Ισπανού προπονητή στην τακτική και από την άλλη ο πρώην φορ της Έβερτον θα πατήσει ξανά το χορτάρι του... σπιτιού του και όχι ως διεθνής με το Βέλγιο, αλλά ως κομμάτι του Ολυμπιακού.

Το αν και πόσο θα παίξει θα εξαρτηθεί. Διότι ο Γκαρθία από τους 22 που επέλεξε θα πρέπει ν' αποκλείσει τρεις (συν τον έναν τερματοφύλακα) συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα στη 18άδα του δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 20.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ανδρούτσος Μποτία, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδα, Ταχτσίδη, Βρουσάι και Βούκοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK