Παραδέχτηκε τα λάθη του ο Σαμπέγια

Η Αργεντινή κατάφερε τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6) να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στη Βοσνία, αλλά παρ' όλα αυτά ο προπονητής της, Αλεχάντρο Σαμπέγια, δεν έμεινε τόσο ικανοποιημένος, κυρίως από... τον εαυτό του.

Παραδέχτηκε τα λάθη του ο Σαμπέγια
© EPA

Δεν συμβαίνει συχνά να κερδίζει μια ομάδα και ο προπονητής της να έχει κάποια μικροπαράπονα, πόσο μάλλον όταν τα έχει από τον ίδιο του τον εαυτό και το παραδέχεται!

Κι όμως, ο τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια, παραδέχτηκε πως έκανε και αυτός τα λάθη του για να πραγματοποιήσει κακή εμφάνιση η Αργεντινή.

Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής:

"Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μερικές φορές είναι δύσκολο. Με την εμφάνιση μας είμαι ευχαριστημένος σε μερικά πράγματα, σε μερικά άλλα όχι. Ασφαλώς σε κάποια σημεία έκανα σφάλματα εγώ ο ίδιος. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να ελέγχουμε το παιχνίδι, αλλά είχαν έλλειψη βάθους στο παιχνίδι μας, πράγμα που συνέβη στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Ιγκουαϊν που έπαιξε μαζί με τον Λέο (σ.σ Μέσι) κι έτσι καταφέραμε να πλησιάσουμε στο στιλ παιχνιδιού που κάναμε στην προκριματική φάση και γι’ αυτό δημιουργήσαμε και περισσότερες ευκαιρίες".

Διαβάστε ακόμη:

Αργεντινή-Βοσνία 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK