Παρακαλάει να επιστρέψει (και τώρα) ο Κασάμι!

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για πώληση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ο πρώην συμπαίκτης του έχει στείλει... σινιάλο στον Πειραιά και περιμένει μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει αλλάξει. Ο Τσάρλι γράφει για την επιθυμία επιστροφής του Κασάμι, το αρχικό "όχι" του Ολυμπιακού και τις πιθανές προοπτικές...

Παρακαλάει να επιστρέψει (και τώρα) ο Κασάμι!

Ο Ολυμπιακός από άποψη οργάνωσης, έχει τη δυνατότητα και την υποχρέωση να είναι σε ένα επίπεδο παραπάνω από τους υπόλοιπους. Κάτι που δεν συνέβη την περασμένη χρονιά και το πλήρωσε ακριβά, με τον αποκλεισμό του από την Χαποέλ Μπερ Σεβά. Η πιθανότητα να παίξουν ξανά οι "ερυθρόλευκοι" στην προκριματική φάση για να μπουν στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη και στον Ολυμπιακό οφείλουν να πάρουν τα μέτρα τους και να μην περιμένουν την στελέχωση της ομάδας στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Σε αυτή την λογική έχει γίνει ήδη η πρώτη κίνηση. Ο Κασάμι άνοιξε εδώ και καιρό δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Πειραιά. Άλλωστε το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2018 και ο δανεισμός του στην Νότιγχαμ τον προσεχή Ιούνιο. Ο Κασάμι δεν νιώθει καλά στην Αγγλία, ενώ συνολικά η ομάδα έχει προβλήματα. Προσπάθησαν να αλλάξουν διοίκηση συζητώντας για μεταβίβαση μετοχών αρχικά στον Μαρινάκη, στη συνέχεια σε κάτι Αμερικάνους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τα οικονομικά δεν είναι καλά, ο Μοντανιέ έφυγε όπως και κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές. Στόχοι δεν υπάρχουν και η κατάσταση πλέον δεν είναι όπως στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν είναι μόνο ο Κασάμι που θέλει να φύγει από τη Φόρεστ.

ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Ο Κασάμι, όμως, ανήκει στον Ολυμπιακό και παρακαλάει να επιστρέψει, δίνοντας διαβεβαιώσεις πως θα είναι διαφορετικός. Στην πράξη σ' ένα δύσκολο περιβάλλον και σε μία ομάδα που δεν κατάφερε να αλλάξει διοίκηση και δεν λειτουργεί σωστά, ο Κασάμι δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Μετρά μέχρι σήμερα 23 συμμετοχές, 18 βασικός. Έχει ένα γκολ, δύο ασίστ.

Στη συνολική αξιολόγηση βαθμολογείται από το σάιτ στατιστικής "whoscored.com" με 6,78 και είναι 11ος καλύτερος ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ. Τα στατιστικά του δεν είναι εντυπωσιακά, αλλά σε μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα του ήταν αξιοπρεπής και δεν δημιούργησε πρόβλημα. Τιθάσευσε, δηλαδή, τον δύσκολο χαρακτήρα του και είναι κάτι που έχει εκτιμηθεί. Αν φύγει άμεσα ο Μιλιβόγεβιτς, δεν αποκλείεται να τρέξουν οι εξελίξεις. Στη διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ενήμεροι για το καλό πρόσωπο που έδειξε ο Κασάμι και έχοντας στο μυαλό τους πως ο Μιλιβόγεβιτς είτε άμεσα είτε το καλοκαίρι θα πωληθεί έχουν στα πλάνα τους (και) την επιστροφή Κασάμι.

Μεταγραφή δεν είναι, ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Ολυμπιακό. Η διαφορά είναι πως υπάρχουν πλέον πιθανότητες να του δοθεί η ευκαιρία που ζητάει και να μείνει για την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του στον Πειραιά. Αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις με τον Μιλιβόγεβιτς, δεν αποκλείεται η επιστροφή του Κασάμι να έρθει πιο νωρίς από ότι υπολογίζουμε.

Η Νότιγχαμ άλλωστε θέλει να γλιτώσει από "βαριά" συμβόλαια. Αυτή την στιγμή, όμως, η πιθανή επιστροφή οριοθετείται για το τέλος της σεζόν. Υπάρχει και ο Βελλιος για καλοκαίρι. Η Νότιγχαμ αντιμετωπίζει προβλήματα, δεν βγήκε το πρότζεκτ της ομάδα όπως περίμεναν οι άνθρωποι της, αλλά και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Δεν αποκλείεται να ασχοληθούν και με άλλες περιπτώσεις από την αγγλική ομάδα το καλοκαίρι, ενώ ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Βέλλιου. Είναι ένας στόχος που, επίσης, εξετάζει ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι. Ο διεθνής επιθετικός, που παρότι ήταν αξιόπιστος όποτε έπαιρνε ευκαιρίες και έχει βάλει 6 τέρματα, δεν κατάφερε να κερδίσει μόνιμη θέση στην βασική ενδεκάδα, ενώ από την στιγμή που ανέλαβε ο Γκάρι Μπραζίλ, στη θέση του Μοντανιέ, παίζει όλο και λιγότερο. Το πιθανότερο είναι να ψάξει για νέο προορισμό ενόψει της επόμενης σεζόν και ο Πειραιάς δείχνει ως η πιο πιθανή διαδρομή...

Πριν από λίγο καιρό, πάντως, με αφορμή φήμες που είχαν δημιουργηθεί για επιστροφή Κασάμι, στη διάρκεια του Γενάρη, η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε διαψεύσει αυτό το ενδεχόμενο. Απομένει να δούμε τι θα γίνει και τώρα ή σε λίγους μήνες, αν τελικά αποχωρήσει ο Μιλιβόγεβιτς. Αν δηλαδή η επιθυμία του Κασάμι έχει τύχη για να πάρει σάρκα και οστά ή θα συνεχίσει να παίζει μπάλα μακριά από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χώρεσε στην αποστολή του Ολυμπιακού για Άρη ο Ανσαριφάρντ!
Πουρσανίδης: "Ας χάσουμε κι ένα πρωτάθλημα..."
Ήρθε η πρόταση για τον Μιλιβόγεβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK