Ντελ Μπόσκε: "Οι παίκτες σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους"

Με δηλώσεις του σε ισπανικό Μέσο λίγα λεπτά πριν από τη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής, ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε εξέφρασε παράπονα για τη συμπεριφορά των παικτών του.

Ντελ Μπόσκε: "Οι παίκτες σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους"

"Εγώ σκέφτομαι όλους τους παίκτες μου, ενώ εκείνοι σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ισπανίας.

Για την αποτυχία της πρωταθλήτριας κόσμου κι Ευρώπης στο Παγκόσμιο Κύπελλο είπε: "Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Ήταν ένα καθαρά ποδοσφαιρικό ζήτημα, ενδεχομένως κάτι που αφορά τη φυσική κατάσταση ή την τακτική".

Αναφορικά με το μέλλον του, ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε επεσήμανε: "Μπορώ να καταλάβω ότι εσείς, ο Τύπος, θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί, αλλά τα πάντα προϋποθέτουν μια διαδικασία. Πρέπει να γίνουν πολλές σκέψεις προτού παρθεί οποιαδήποτε απόφαση-για το καλό του ισπανικού ποδοσφαίρου".

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Η ομοσπονδία έχει πίστη σ' εμάς, ενώ η δουλειά που είχαμε κάνει τα τελευταία έξι χρόνια ήταν καλή. Θα σκεφτούμε σε βάθος, πρέπει να δούμε τι είναι προτιμότερο για την Ισπανία. Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση ακόμα. Έχουμε τη στήριξη της ομοσπονδίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καθίσουμε να εξετάσουμε την κατάσταση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει αν οι Ίκερ Κασίγιας και Τσάβι θα συνεχίσουν τη διεθνή τους καριέρα, ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Έχω ακόμα τον ίδιο ενθουσιασμό και το ίδιο κίνητρο γι' αυτή τη δουλειά. Το ποδόσφαιρο είναι το μεγάλο μου πάθος και το επάγγελμά μου. Έχω ζήσει μερικές πολύ όμορφες και μερικές πολύ δύσκολες στιγμές. Μέσα σε έξι χρόνια έπρεπε να πάρουμε κάποιες σκληρές αποφάσεις, έστω κι αν κάποιοι άνθρωποι δεν ήθελαν να το δουν κατ' αυτόν τον τρόπο".

Καβάλησε το ποδήλατο κι έφυγε ο Φάμπρεγας

Οι δηλώσεις του Βιθέντε ντελ Μπόσκε έγιναν λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγας από την προπόνηση, έπειτα από απόφαση του προπονητή να δώσει τη σαλιάρα των βασικών στον Τσάμπι Αλόνσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK