Παρέλαβε το κατηγορητήριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέλαβε, μέσω του δικηγόρου του, το κατηγορητήριο από τον Γιώργο Ανδρεάδη σχετικά με την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιθανότατα τον Ιούνιο η απολογία του.

Παρέλαβε το κατηγορητήριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στα χέρια του δικηγόρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλου, βρίσκεται το κατηγορητήριο από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, αναφορικά με την περίφημη εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπερ σημαίνει πως γνωστοποιήθηκε και επίσημα πως ο κ. Μαρινάκης είναι μέσα στους κατηγορούμενους.

Ο συνήγορος του κ. Μαρινάκη πήρε προθεσμία (πιθανότατα μέχρι τον Ιούνιο), οπότε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να παραστεί στο γραφείο του ανακριτή στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βρέθηκε το πρωί στην Ευελπίδων, καθώς φέρεται να επικαλέστηκε λόγους αρνητικής δημοσιότητας καθώς η παρουσία των δημοσιογράφων θα αποτελούσε πλήγμα στη δημόσια εικόνα του.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα προηγήθηκε η παρουσία στην Ευελπίδων του ισχυρού άνδρα του Λεβαδεικού, Γιάννη Κομπότη, του πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη, και του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ Αριστείδη Σταθόπουλου.

Διαβάστε ακόμη:

Κατηγορίες σε Σταθόπουλο, απολογία για Κομπότη

24MEDIA NETWORK