Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε με ονόματα για το είδος φορ που ψάχνει

Πως του αρέσουν οι επιθετικοί που έχουν έφεση στο γκολ ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι αναφέροντας μάλιστα και χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς δεν είναι λίγες οι θέσεις που θέλει να ενισχυθεί η ομάδα εν όψει της νέας χρονιάς.

Πέρα από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ με τον οποίο υπάρχει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και αναμένεται να γίνει ραντεβού ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ντόρτμουντ μετά από το τέλος της Bundesliga, εξετάζονται και οι περιπτώσεις για τη θέση του φορ, με το όνομα του Χάρι Κέιν να βρίσκεται στη λίστα.

Για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης μίλησε και ο Κάρλο Αντσελότι λέγοντας πως του αρέσουν οι επιθετικοί οι οποίοι έχουν έφεση στο γκολ, με τον Ιταλό μάλιστα να αναφέρει και ορισμένα παραδείγματα.

"...Ο Χοσέλου; Μου αρέσει αρκετά, όπως μου αρέσει και ο Μοράτα αλλά και ο Άσπας. Μου αρέσουν αυτοί που σκοράρουν γκολ. Δουλεύουμε στο κομμάτι του φορ. Δεν θέλω να πω ονόματα και να μιλήσω για στόχους τώρα..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ στέλνει δανεικό παίκτη που τον έχει εντυπωσιάσει

Η σύντροφος του Ρονάλντο πήγε στις Κάννες και "σόκαρε" με την παρουσία της

Ρεάλ: Θέλει Κέιν και προσφέρει το μεγαλύτερο "αγκάθι" της

News 24/7

24MEDIA NETWORK