Παρελθόν για τον Μαραντόνα τα ναρκωτικά

Παρελθόν για τον Μαραντόνα τα ναρκωτικά
Αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, με πολλούς να τον θεωρούν τον κορυφαίο. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος ουσιαστικά κατέστρεψε την καριέρα του με την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την εξάρτηση του στα ναρκωτικά. Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε αλλαγμένος τον τελευταίο καιρό, μετά από μια εγχείρηση στο στομάχι που του επέτρεψε να χάσει αρκετά περιττά κιλά ενώ έπειτα από μια τεράστια προσπάθεια δείχνει να έχει απεμπλακεί από τα ναρκωτικά.

Ο Μαραντόνα, με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του, μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε αλλά δήλωσε με σιγουριά πως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν για εκείνον. «Η πραγματική…συνταγή για να βγεις από το τούνελ των ναρκωτικών είναι η ηρεμία και οι κόρες μου ήταν εκείνες που μου την πρόσφεραν. Για να τα αντιμετωπίσεις πρέπει να έχεις δύναμη, να πεις ότι θα παλέψεις και τότε θα τα καταφέρεις. Η δική μου συνταγή ήταν ότι πάτησα ένα απότομο φρένο, καθώς δεν ήθελα να με βλέπουν πλέον οι κόρες μου χοντρό και…φτιαγμένο από τα ναρκωτικά», τόνισε χαρακτηριστικά ο «πίμπε ντ’όρο».

Ο Μαραντόνα πλέον δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, θυμίζοντας κατά πολύ τον ποδοσφαιριστή που είχε λατρευτεί τόσο από τους φίλους της Νάπολι όσο και από τους συμπατριώτες του. «Έχω χάσει 50 κιλά και τώρα ζυγίζω 73 κιλά. Δηλαδή πάνω ή κάτω είμαι στην ίδια κατάσταση με τότε που έπαιζα στην Νίουελς το 1993 ή στην εθνική το 1986. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο, μόνο όταν νιώσω αρκετά δυνατός θα ξεκινήσω να προπονούμαι για να βελτιωθεί η φυσική μου κατάσταση. Προς το παρόν παίζω μόνο ποδόσφαιρο σε 5Χ5 και τένις, θα πάω διακοπές με τις κόρες μου και μετά θα ξεκινήσω προπονήσεις», υπογράμμισε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK