Παρελθόν και ο Τσουκαλάς

Τέλος από την ΑΕΚ και ο Σωκράτης Τσουκαλάς. Δύσκολη η παραμονή του Σταθάκη, φαβορί για παραμονή ο Ρόβας, σκέψη για διαζύγιο με τον έναν εκ των δύο τερματοφυλάκων. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τις αποχωρήσεις και τους …σίγουρους στην ΑΕΚ της επόμενης μέρας.

Παρελθόν και ο Τσουκαλάς

Στα Σπάτα η πόρτα άνοιξε και δε λέει να …κλείσει. Μετά τις πρώτες αποχωρήσεις που έγιναν γνωστές από τη Δευτέρα (αυτές των Τσουμάγκα, Πόποβιτς, Δημγκιόκα, Μούργκα), συνεχίστηκαν την Τρίτη με τον Ρομπέρτο Κάτσικα αλλά και του Σωκράτη Τσουκαλά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πάρα πολύ δύσκολη φαίνεται ότι θα είναι και η παραμονή του Σταθάκη στην ομάδα, ενώ στην ΑΕΚ κάνουν σοβαρές σκέψεις προκειμένου να κρατήσουν μόνο τον έναν εκ των δύο τερματοφυλάκων (Βούρα ή Καραγκιολίδη).

Επιθυμία των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι έχουν στους γκολκίπερ μόνο τους Ανέστη, Ντούνη και έναν εκ των Καραγκιολίδη, Βούρα, κάτι που σημαίνει ότι δε συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το ενδεχόμενο να αποκτήσουν άλλο τερματοφύλακα.

Οι σίγουροι

Με τόσες αποχωρήσεις είναι εύλογο να δημιουργείται η απορία σχετικά με το ποιοι μένουν… Αυτοί που είναι σίγουροι για την παρουσία τους στο ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς είναι οι Ανάκογλου, Πλατέλλας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς και Ρόβας. Στην περίπτωση του τελευταίου στην ΑΕΚ είναι κοντά στην απόφαση να του δώσουν δεύτερη ευκαιρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK