Παρελθόν ο Ανατολάκης

Μετά από 10,5 χρόνια και δέκα πρωταθλήματα με τη φανέλα του Ολυμπαικού, ο Γιώργος Ανατολάκης αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο του Πειραιά.

Παρελθόν ο Ανατολάκης
Μετά από 10,5 χρόνια και δέκα πρωταθλήματα με τη φανέλα του Ολυμπαικού, ο Γιώργος Ανατολάκης αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο του Πειραιά. Ο διεθνής αμυντικός ειδοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/6) από τον προπονητή του, Τάκη Λεμονή, πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν κι έτσι η συνεργασία του με τους "ερυθρολεύκους" δεν θα ανανεωνόταν.

Ο 33χρονος αμυντικός, ο οποίος είχε αποκτηθεί το χειμώνα του 1997 από τον Ηρακλή, αγωνίστηκε σε 249 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας και 10 γκολ. Στο Κύπελλο έπαιξε σε 52 ματς πετυχαίνοντας 3 γκολ, ενώ είχε και 61 ευρωπαϊκές συμμετοχές, καθώς και ένα τέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία του συλλόγου, ενώ εκτός από τους δέκα τίτλους έχει κατακτήσει και τρία κύπελλα, ήτοι τρία νταμπλ.

Η σχετική ανακοίνωση

"Σε επικοινωνία που είχε σήμερα ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Τάκης Λεμονής, με τον Γιώργο Ανατολάκη, γνωστοποιήθηκε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με την ομάδα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Γιώργο Ανατολάκη, για την εντεκαετή προσφορά και την καθοριστική συμβολή του, σε μια από τις πιο επιτυχημένες και ένδοξες περιόδους της ιστορίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ".

Ο Γιώργος Ανατολάκης έκανε στο www.olympiacos.org ,την ακόλουθη δήλωση:

"Μετά από έντεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Ολυμπιακό από τον οποίο φεύγω πρωταθλητής, κρατώντας όλες τις μεγάλες στιγμές που ήταν πάρα πολλές, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ.Σωκράτη Κόκκαλη, τη Διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ και στο Ρέντη με τους οποίους συνεργάστηκα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για αυτά τα τόσο δημιουργικά- και γεμάτα τρόπαια -χρόνια. Γιατί το πιο σημαντικό τρόπαιο για έναν ποδοσφαιριστή είναι η αγάπη του κόσμου".

Ο έμπειρος αμυντικός πλέον θα μελετήσει τις προτάσεις που έχει και θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Πληροφορίες από την Κύπρο τον θέλουν κοντά στην Ομόνοια, παλιότερα είχε ακουστεί ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτόν ο Αστέρας Τρίπολης και τίποτα δεν αποκλείεται…

News 24/7

24MEDIA NETWORK