Παρί: Αυτό είναι το wonderkid που αποκαλούν " νέο Εμπαπέ" και παίζει με την πρώτη ομάδα

Το νέο μεγάλο αστέρι της φέρεται να έχει βρεί η Παρί Σεν Ζερμέν στο πρόσωπο του 16χρονου Ουόρεν Ζαϊρ - Έμερι, τον οποίο μάλιστα οι Γάλλοι αποκαλούν "νέο Εμπαπέ".

France's Kylian Mbappe looks out from the bench before the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France at the Poljud stadium, in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DARKO BANDIC

Μπορεί να κάνει μεταγραφές ασταμάτητα και να έχει στο ρόστερ της τρία από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν φτιάχνει και το μέλλον της.

Μετά τον μικρό αδερφό του Κιλιάν Εμπαπέ, Έθαν ο οποίος στα 15 του χρόνια εντυπωσιάζει με την παρουσία του στα μικρότερα κλιμάκια της γαλλικής ομάδας, σειρά έχει ο Ουόρεν Ζαϊρ - Έμερι που μόλις στα 16 του πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με μεγάλη ομάδα της Παρί.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Γάλλος στην έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο εννέα συμμετοχές με την Παρί Σεν Ζερμέν και στην αναμέτρηση κόντρα στη Μονπελιέ σημείωσε και το πρώτο του γκολ.

Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και δεν είναι λίγοι οι Γάλλοι που τον αποκαλούν "νέο Εμπαπέ" εξαιτίας του ταλέντου και της ικανότητας του να έρθει στο προσκήνιο από τόσο νεαρή ηλικία.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του 16χρονου

Διαβάστε Περισσότερα

Ζλάταν: Το "χουνέρι" του Πιόλι λίγο πριν την επιστροφή του

Γιουνάιτεντ: Πρώην wonderkid της παίρνει μεταγραφή σε πρωτάθλημα "έκπληξη"

Μπαρτσελόνα: Ανατροπή με τον παίκτη που δεν έκλεισε για... 18 δευτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK