Παρί: Έκλεισε παιχταρά για αντι-Κιμπεμπέ

Σε συμφωνία με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ ήρθε για το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

FILE - Paris Saint Germain owner Nasser bin Ghanim Al-Khelaifi waves to his teams fans after the end of the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12, 2019. Nasser al-Khelaïfi was acquitted Friday, June 24, 2022, for a second time by Swiss federal judges in a retrial of alleged wrongdoing linked to former FIFA secretary general Jérôme Valcke. (AP Photo/Dave Thompson, File)
Ο ιδιοκτητής της Παρί Σεν Ζερμέν Νασσέρ Αλ Κελαϊφί χαιρετάει τους οπαδούς της ομάδας AP

Τη μάχη που έδινε με πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες φέρεται να κέρδισε η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκλεισε από τώρα για το καλοκαίρι τον άσο της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Παρί έχει συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη και λίγο πριν από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου διαπραγματεύεται και με την Ίντερ προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ενταχθεί στην ομάδα του Παρισιού από τώρα.

Ο Σκρίνιαρ αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας της Ίντερ με τους Ιταλούς να έχουν κάνει πολλές προσπάθειες το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, χωρίς όμως αποτέλεσμα..

Θυμίζουμε, ότι από την Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να αποχωρήσει ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Πρέσνελ Κιμπεμπέ με πιθανότερο προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δείτε την ανάρτηση του Ιταλού

Διαβάστε Περισσότερα

Άγιαξ: Προσωρινός προπονητής μία σταθερή αξία του Football Manager

Ρονάλντο: Ο εκπληκτικός τρόπος που "εκδικήθηκε" όσους τον φωτογράφιζαν σε εστιατόριο

Γιουβέντους: Πρώτος στόχος ο προπονητής που άρχισε την καριέρα του στις υποδομές

News 24/7

24MEDIA NETWORK