Παρί: Η αποχώρηση Μέσι γέμισε τα ταμεία, κυνήγησε το μπαμ αλλά ήρθε το πρώτο "όχι"

Την κίνηση ματ για την απόκτηση του Μάρτιν Όντεγκααρντ πήγε να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, με την Άρσεναλ να ξεκαθαρίζει πως ο Νορβηγός δεν πωλείται.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Μεγάλες αποχωρήσεις αναμένεται να λάβουν χώρα στην Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι λήγει, χωρίς να υπάρχει πρόθεση από τον Αργεντίνο να πει το "ναι" στην πρόταση της Παρί, ενώ στον αέρα βρίσκεται και το μέλλον του Νεϊμάρ.

Ενδεχόμενη αποχώρηση και των δύο θα γεμίσει τα ταμεία, αμφότεροι λαμβάνουν ποσό άνω των 30.000.000 ευρώ, με τους Γάλλους να σκοπέυουν να κινηθούν σε πιο "φρέσκες" επιλογές για την ενύσχυση του ρόστερ τους.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι προθέσεις τους, καθώς σύμφωνα με την DailyMail η Παρί προσέγγισε την Άρσεναλ για την απόκτηση του Μάρτιν Όντεγκααρντ, με τον Αρτέτα όμως να είναι ξεκάθαρος.

Ο Ισπανός προπονητής πιστεύει αρκετά στον Νορβηγό και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του, ενώ και ο ίδιος ο Όντεγκααρντ είναι χαρούμενος στο Λονδίνο και δεν "ψήνεται" να γίνει κάτοικος Παρισιού.

Θυμίζουμε πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στην Άρσεναλ για μία χρονιά με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης και έπειτα αποκτήθηκε από τους Κανονιέρηδες αντί του ποσού των 35.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Όντεγκααρντ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει 15 γκολ και 8 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Έχει στα χέρια του αδιανόητη πρόταση και σκέφτεται το "αντίο"

Μπάγερν: Έκανε κίνηση - ματ για το αστέρι των 95 εκατ. που θέλει ο Αρτέτα

Τεν Χαχ: Κρατάει Ντε Χέα αλλά του κάνει τρελό "χουνέρι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK