Παρί, η επόμενη μέρα: Ο Αλ-Κελαϊφί έδωσε το στίγμα για το πώς θα πορευτεί η ομάδα χωρίς τον Εμπαπέ

Το σίριαλ Εμπαπέ ολοκληρώνεται και η Παρί προχωράει στην επόμενη μέρα και έχει συγκεκριμένο πλάνο σύμφωνα με τον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί.

PSG president Nasser Al-Khelaifi speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Επιτέλους, ακούσαμε δύο πράγματα για το αύριο της Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί συγκεκριμένα ήταν αυτός που μίλησε και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας.

Βάσει των δηλώσεων του προέδρου της Παρί προκύπτει πως το κλαμπ επιθυμεί να χτιστεί με προοπτική το μέλλον και οι ποδοσφαιριστές να πάνε μαζί για τα επόμενα έξι με οκτώ χρόνια...

"Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που πραγματικά θα μπορεί να παίξει μαζί για άλλα έξι με οκτώ χρόνια. Έχουμε τη νεαρότερη ομάδα στα προημιτελικά. Έχουμε τη νεαρότερη ομάδα της Ευρώπης μεταξύ των δέκα κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Αυτό μας κάνει υπερήφανους".

Οι Γάλλοι πράγματι έχουν δείξει μία διάθεση να ανανεωθούν με νεαρούς ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα δουλεύουν και τις ακαδημίες τους. Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες έχει κυκλοφορήσει μία φήμη που ήθελε την ΠΣΖ να έχει κάνει προσφορά 200.000.000 ευρώ για τον Λαμίν Γιαμάλ.

Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έδωσε το ΟΚ για να ενεργοποιηθεί μεταγραφική βόμβα

Μίλαν: Ο Ζλάταν κάνει την πρώτη του μεταγραφή στους Ροσονέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK