Παρί: Ο άνθρωπος που σταμάτησε Μέσι, Εμπαπέ έχει παρελθόν στη μεγάλη της αντίπαλο

Εξαιρετική ήταν η εμφανίση που πραγματοποίησε ο Στιβ Μανταντά στην αναμέτρηση της Ρεν με την Παρί καθώς σταμάτησε ουκ ολίγες φορές τόσο τον Εμπαπέ όσο και τον Μέσι.

PSG's Kylian Mbappe, right, celebrates with his teammates PSG's Lionel Messi after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Tuesday, Feb. 15, 2022. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λιονέλ Μέσι AP

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στο +7 από την Μαρσέιγ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της Ρεν, Στιβ Μανταντά ο οποίος στα 37 του διανύει... δεύτερη νιότη και έχει βρει τον καλό του εαυτό.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έχει παρελθόν με την φανέλα της μεγάλης αντιπάλου της Παρί για την κατάκτηση του πρωτάθληματος, Μαρσέιγ στην οποία και βρέθηκε από το 2008 μέχρι και το 2022 με μία μικρή διακοπή ενός έτους όπου έγινε κάτοικος Premier League για χάρη της Κρίσταλ Πάλας.

Πλέον αγωνίζεται για χάρη της Ρεν με την οποία δεν έχει δεχθεί γκολ σε 11 εκ των 34 αναμετρήσεων που έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έντονες αποδοκιμασίες απο μερίδα οπαδών εισέπραξε ο Λιονέλ Μέσι, κάτι που είχε αποφασιστεί πως θα συμβεί αρκετές μέρες πριν από την αναμέτρηση.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: "Σημαία" της Μπάρτσα τον "καλεί πίσω" και κατηγορεί την Παρί για ασέβεια

Τσέλσι: Θέλει τερματοφύλακα με... θέμα στα βολέ

Παρί: Το αφεντικό τρελάθηκε! Έτοιμη για μεταγραφή 180 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK