Παρί: Ο Ενρίκε στέλνει στην πόρτα της εξόδου παίκτη που ο Κελαϊφί χρυσοπλήρωσε

Ιδιαίτερα προβληματισμένη από την μέχρι στιγμής παρουσία του Γκονσάλο Ράμος είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και αναζητά τρόπους προκειμένου να τον ξεφορτωθεί.

Παρί: Ο Ενρίκε στέλνει στην πόρτα της εξόδου παίκτη που ο Κελαϊφί χρυσοπλήρωσε
Ο Γκονσάλο Ράμος με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας AP

Για την απόκτηση του Γκονσάλο Ράμος κινήθηκε τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η Παρί Σεν Ζερμέν με το deal με την Μπενφίκα να προβλέπει τον δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τελικά οι Γάλλοι βιάστηκαν και προχώρησαν στην άμεση καταβολή της εν λόγω ρήτρας έχοντας πλέον τη δυνατότητα να βάλουν και πωλητήριο στον παίκτη, κάτι που σύμφωνα με την MUNDODEPORTIVO είναι διατεθειμένοι να κάνουν ακόμα και στη χειμερινή περίοδο.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία του Πορτογάλου γι αυτό και φέρεται πως έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες της ομάδας την πώλησή του, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να είναι θετικός σ' αυτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πορτογάλος φορ έχει καταγράψει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πέρασε από Μπάρτσα, Ρεάλ και τώρα μαγεύει στην Σοσιεδάδ και τον θέλει ο CR7

Λίβερπουλ: Το "10" του Κλοπ θέλει να μείνει για χρόνια στο Άνφιλντ και σχεδιάζει το πρώτο του τατού

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έπεισε τον αντι-Κουρτουά αλλά ο Πέρεθ παραμένει αμέτοχος

News 24/7

24MEDIA NETWORK