Παρί: Ο Ενρίκε ξεκαθάρισε δημόσια πως "μισεί" τον Βεράτι

Τον πρότυπο παικτών σαν τον Μάρκο Βεράτι αποκάλυψε πως μισεί ο Μάρκο Βεράτι όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

Newly named PSG coach Luis Enrique speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Λουίς Ενρίκε κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν AP

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν έπειτα από 11 χρόνια στην ομάδα αποτελεί ο Μάρκο Βεράτι ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Κατάρ και την Αλ Αραμπί.

Ο Ιταλός, παρά το γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί το 2026 τελικά τα "έσπασε" τόσο με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί όσο και με τον Λουίς Ενρίκε και είπε το "αντίο".

Για τον Βεράτι μίλησε ο Ισπανός τεχνικός λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως μισεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Βεράτι τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

"...Είναι το πρότυπο αθλητή που μισώ..." ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ενρίκε ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε στον Κελαϊφί πως δεν τον υπολογίζει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την επιστροφή του Φαν Χάαλ

Πριν λίγους μήνες προπονούσε τον Εμπαπέ στην Παρί και τώρα πάει Κατάρ για τον... Κουτίνιο

Ρεάλ: Ο Βινίσιους αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον Μπέλιγχαμ να έρθει στη Μαδρίτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK