Πριν λίγους μήνες προπονούσε τον Εμπαπέ στην Παρί και τώρα πάει Κατάρ για τον... Κουτίνιο

Στην Αλ Ντουχάιλ του Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστόφ Γκαλτιέ όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα.

France's Kylian Mbappe looks out from the bench before the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France at the Poljud stadium, in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DARKO BANDIC

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε ο Κριστόφ Γκαλτίε.

Συγκεκριμένα,ο Γάλλος τεχνικός πήρε την απόφαση να αφήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το γαλλικό πρωτάθλημα και να μετακομίσει στο πρωτάθλημα του Κατάρ και την Αλ Ντουχάιλ.

Ο 57χρονος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Μέσης Ανατολής για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη δυνατότητα αυτό να ανανεωθεί για ακόμα έναν χρόνο αν το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Θυμίζουμε πως ο Γκαλτιέ πρόσφατα βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με την Μαρσέιγ με το deal να χαλάει εξαιτίας της στάσης των ultras των Μασσαλών.

Ο Γάλλος προπονητής δεν θα είναι το μόνο μεγάλο αστέρι στην Αλ Ντουχάιλ αφού στην ομάδα αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό ο Φιλίπε Κουτίνιο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Βινίσιους αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έπεισε τον Μπέλιγχαμ να έρθει στη Μαδρίτη

Η Λειψία τον έκλεψε από τους "Μεγάλους" αλλά μπορεί να τον χάσει άμεσα με τη χρήση ειδική ρήτρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ονανά έκανε νέα επική γκάφα αλλά ο Τεν Χαχ έχει άλλη άποψη

News 24/7

24MEDIA NETWORK