Ράις: Σκληρό πόκερ για την απόκτησή του, τι σχεδιάζουν Σίτι και Άρσεναλ

Τις νέες τους προτάσεις για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις αναμένεται να καταθέσουν άμεσα οι Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

West Ham's Declan Rice celebrates after winning the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. West Ham won 2-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ντέκλαν Ράις με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ AP

Σε εξέλιξη βρίσκεται το σίριαλ αναφορικά με το μέλλον του Ντέκλαν Ράις με τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ να έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή αλλά την Γουέστ Χαμ να μην είναι εύκολη αντίπαλος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, εντός της εβδομάδας αναμένεται να κατατεθούν νέες προτάσεις και από τους δύο συλλόγους προκειμένου να πειστεί η Γουέστ Χαμ και να πει το πολυπόθητο "ναι".

Θυμίζουμε πως ο Άγγλος χαφ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά οι πιέσεις που ασκεί η Σίτι το τελευταίο διάστημα, δεν αποκλείεται να του αλλάξουν τα μυαλά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ίντερ: Έβαλε πωλητήριο 50 εκατ. στην αποκάλυψη της χρονιάς

Τσέλσι: Έκλεισε κι άλλον παίκτη και συνεχίζει το τρικ amortisation

Εμπαπέ: Η MARCA ξεκαθάρισε τις προθέσεις της Ρεάλ για τον Γάλλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK