Παρί: Ραντεβού με τον "Mr. 130.000.000 ευρώ"

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως ψάχνει την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής και γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως έγινε ραντεβού με τον Ζοάο Φέλιξ.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε πολλά χρήματα εξαιτίας του αποκλεισμού της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι γνωστό πως θέλει να ξεφορτώσει το ρόστερ της από ακριβούς ποδοσφαιριστές για να υπάρξει ισορροπία στα οικονομικά της.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στη "μαύρη λίστα" του Σιμεόνε είναι ο Ζοάο Φέλιξ.

Σύμφωνα με την Parisien, εκτός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον Πορτογάλο ενδιαφέρεται και η Παρί η οποία μάλιστα θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στο ρεπορτάζ το γαλλικό Μέσο υποστηρίζει ότι ο νεαρός Πορτογάλος που κόστισε στην Ατλέτικο 130.000.000 ευρώ όταν τον αγόρασε από την Μπενφίκα έχει κάνει ραντεβού με τον Λουίς Κάμπος ο οποίος είναι ο τεχνικός διευθυντής της πάμπλουτης ομάδας των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ζεράρ Πικέ: Τα τελευταία λόγια του ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ήταν βρισιές στον διαιτητή

Μάουρο Ικάρντι: Ξανά μαζί με την Γουάντα Νάρα, αλλά και την πεθερά του από δίπλα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τη θέση του Ρόις στην Γερμανία παίρνει το παιδί θαύμα της Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK