Μάουρο Ικάρντι: Ξανά μαζί με την Γουάντα Νάρα, αλλά και την πεθερά του από δίπλα

Δημοσιεύματα θέλουν τον Μάουρο Ικάρντι και την Γουάντα Νάρα να είναι ξανά μαζί καθώς παρακολούθησαν από κοινού ματς της Γαλατασαράι.

FILE - In this file photo dated Sunday, March 15, 2015, Inter Milan's Mauro Icardi, reacts after missing a chance to score during a Serie A soccer match against Cesena, at the San Siro stadium in Milan, Italy.  Prolific striker Mauro Icardis arrival at French champion Paris Saint-Germain impressed with 20 goals in 31 games when the league season was stopped because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Luca Bruno, FILE)
Δεν έχει τέλος η σαπουνόπερα Ικάρντι - Νάρα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Μάουρο Ικάρντι, η Γουάντα Νάρα και η Νόρα Καλοσίμο που είναι η μητέρα της ινφλουένσερ και πεθερά του ποδοσφαιριστή παρακολούθησαν μαζί ματς της Γαλατασαράι (σ.σ. δείτε το σχετικό δημοσίευμα). Τουρκικά και αργεντίνικα Μέσα κυκλοφορούν μία φωτογραφία που δείχνει την τριάδα μαζί στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Ικάρντι, η Νάρα και η Καλοσίμο ήταν μαζί στις κερκίδες και είδαν το ματς κυπέλλου της Γαλατά με την Οφσπόρ. Η ιστορία αυτή μοιάζει πλέον εξαιρετικά μπερδεμένη αφού δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες ημέρες που στην Τουρκία έγραφαν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ζευγάρι με γνωστή ηθοποιό στη γειτονική χώρα, ενώ ο ράπερ L-Gante είχε πει σε συνέντευξή του ότι με την Γουάντα Νάρα είναι ερωτευμένοι.

Η σαπουνόπερα, πάντως, καλά κρατεί αφού η Νάρα σε πρόσφατη εμφάνισή της σε τηλεοπτικό κανάλι της Ιταλίας έβαλε τα κλάματα όταν μίλησε για τον πρώην (;) σύζυγό της. Το μόνο σίγουρο σε όλο αυτό είναι πως σε κάθε επεισόδιο δεν υπάρχει τέλος. Πάντα συνεχίζεται...

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, θέλει να αγοράσει και την Λίβερπουλ

Μουρίνιο: Κατηγόρησε παίκτη του για αδιαφορία και θα του ζητήσει να ψάξει για άλλη ομάδα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι ετοιμάζει πρόταση για άσο της Νάπολι και δεν είναι ο Κβαρατσχέλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK