Παρί: Σκληρό πόκερ για Εμπαπέ, τόσα ζητά ο Κελαϊφί για να τον πουλήσει

Ένα ποσό της τάξεως των 185.000.000 ευρώ ζητά ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί προκειμένου να πει το "ναι" στην πώληση του Κιλιάν Εμπαπέ.

PSG's Kylian Mbappe smiles during the League One soccer match between Angers and Paris Saint Germain, at the Raymond-Kopa stadium in Angers, western France, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Μπαπέ φάνηκε αμήχανος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Μία βόμβα από το πουθενά ενεργοποίησε ο Κιλιάν Εμπαπέ καθώς με επιστολή του ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες της Παρί πως δεν επιθυμεί να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του και σκοπεύει να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Αυτή η απόφαση εξόργισε τους ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι τον καλούν να σεβαστεί όλα όσα του έχει προσφέρει η ομάδα και του δίνουν δύο επιλογές, είτε να αρχίσουν και πάλι διαπραγματεύσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, είτε να φέρει πρόταση στα γραφεία της ομάδας και να πωληθεί.

Σύμφωνα με την MARCA, που επικαλείται πήγες από τους New York Times, το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί όμως να είναι ξεκάθαρος για το ποσό που θα τον κάνει να πει το "ναι" στην παραχώρηση Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της Παρί ζητά ένα ποσό άνω των 185.000.000 ευρώ για την πώληση του Γάλλου καθώς θεωρεί πως ήταν αρκετά γενναιόδωρος μαζί του όλα αυτά τα χρόνια στο οικονομικό κομμάτι ενώ και για την αγορά του είχε δαπανήσει 180.000.000 ευρώ για την αγορά από την Μονακό.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Ρεάλ επιχείρησε να κάνει δικό της τον Εμπαπέ αλλά ο Γάλλος σταρ τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Λουκάκου: Έκανε ραντεβού "βόμβα" στο Παρίσι και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του

Εμπαπέ: Οι δύο επιλογές που του δίνει η Παρί μετά την απόφαση σοκ

Ρεάλ: Έκλεισε τον πρώτο φορ και στο βάθος... Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK