Παρί: Θέλει να επαναπατρίσει το καλύτερο παιδί τσάμπα

Τον επαναπατρισμό του Ενγκολό Καντέ φέρεται να εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Κρίστιαν Φαλκ.

FILE - Paris Saint Germain owner Nasser bin Ghanim Al-Khelaifi waves to his teams fans after the end of the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12, 2019. Nasser al-Khelaïfi was acquitted Friday, June 24, 2022, for a second time by Swiss federal judges in a retrial of alleged wrongdoing linked to former FIFA secretary general Jérôme Valcke. (AP Photo/Dave Thompson, File)
Ο ιδιοκτητής της Παρί Σεν Ζερμέν Νασσέρ Αλ Κελαϊφί χαιρετάει τους οπαδούς της ομάδας AP

Να ενισχύσουν το γαλλικό στοιχείο της ομάδα τους φέρεται να θέλουν στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της γερμανικής BUILD και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Κρίστιαν Φαλκ και αναπαράγει και το GOAL, η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 31χρονου Γάλλου χαφ της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ, του οποίου το συμβόλαιο με τη Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Ο Καντέ, ο οποίος θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, δεν είναι θετικός στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Λονδίνου, έχοντας μάλιστα ήδη απορρίψει μία πρόταση ανανέωσης, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Παρί, αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μόντριτς έχασε την ευκαιρία της χρονιάς και ο Αντσελότι του είπε την ατάκα του αιώνα

Ρόμα: Αυτός είναι ο "προδότης" που θέλει να διώξει ο Μουρίνιο

Έρικ Τεν Χαχ: Κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο άλλαξε τ' όνομα του προπονητή της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK