Παρί: Θέλει πίσω παλιό της "αστέρι"

Την επιστροφή του Αντριέν Ραμπίο εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Γιουβέντους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Πολλές ανακατατάξεις αναμένεται να γίνουν στην Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν ενώ και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί φέρεται να έχει αποφασίσει να αντιστρέψει το υπάρχον αρνητικό κλίμα με κάποιες προσθήκες.

Όπψς αναφέρει σε δημοσίευμά του το GOAL, επικαλούμενο πήγες από την Γαλλία, οι ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Αντριέν Ραμπιό.

Ο 27χρονος Γάλλος αποχώρησε από την Παρί το καλοκαίρι του 2019 ως ελεύθερος, μετά από μία εξαετία στην ομάδα, και μετακόμισε στη Γιουβέντους, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Γιούβε αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και μόνο εύκολο δεν μοιάζει να καταφέρει να πείσει τον ποδοσφαιριστή να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί της.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, μόνο λίγοι δεν είναι οι μνηστήρες για τον Γάλλο καθώς πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά με την ιταλική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Η εισβολέας του τελικού του UCL '19 έκανε τεράστια στροφή στην καριέρα της

Τούχελ: "Τρέλανε" την Μπάγερν με τις πρώτες του δηλώσεις

Πρώην θρύλος της προπονητικής "αρνείται" Πεπ και Κλοπ και θεωρεί πως άλλος είναι ο κορυφαίος

News 24/7

24MEDIA NETWORK