Τούχελ: "Τρέλανε" την Μπάγερν με τις πρώτες του δηλώσεις

Την περηφάνια του που αποτελεί μέλος της Μπάγερν Μονάχου και την επιθυμία του να κατακτήσει όλους τους τίτλους της χρονιάς εξέφρασε ο Τόμας Τούχελ.

FILE - Chelsea's head coach Thomas Tuchel leaves after their Champions League group E soccer match against Dinamo Zagreb at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Sept. 6, 2022. Bayern Munich has hired Thomas Tuchel as coach to replace Julian Nagelsmann after losing the lead of the German league, it was announced Friday, March 24, 2023. Bayern chief executive Oliver Kahn blames big fluctuations in performance and said the squad wasnt showing its true potential under Nagelsmann. (AP Photo/Darko Bandic, file)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου λίγο μετά από την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος αποχώρησε για πολλούς λόγους από την ομάδα.

Κατά την ανακοίνωση του από τους ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου, ο Τούχελ δεν δίστασε να εκφράσει τη χαρά του για την ευκαιρία που του δίνεται ενώ παράλληλα έθεσε ψηλά τον πήχη λέγοντας πως θέλει να κατακτήσει όλα τα τρόπαια.

"...Το μέγεθος της πρόκλησης για να αναλάβω την Μπάγερν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας. Μπορούμε να πάρουμε όλους τους τίτλους. Είναι τιμή μου που είμαι εδώ..."

Δείτε το βίντεο με την άφιξη του Τούχελ

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην θρύλος της προπονητικής "αρνείται" Πεπ και Κλοπ και θεωρεί πως άλλος είναι ο κορυφαίος

Η εισβολέας του τελικού του UCL '19 έκανε τεράστια στροφή στην καριέρα της

Μπαρτσελόνα: Οι δύο που εχει ξεχωρίσει ο Τσάβι για "στήριγμα" του Λέβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK