Παρί: Θέλει πίσω το wonderkid της PSV, τι ισχύει με τη ρήτρα του

Έτοιμη να καταβάλει την ειδική ρήτρα ύψους 12.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον Τσάβι Σίμονς είναι η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με δημοσίευμα του ολλανδικού ESPN.

PSV's Xavi Simons controls the ball during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί το, κατά πολλούς, παιδί "θαύμα" από την Ολλανδία, Τσάβι Σίμονς, με τη φανέλα της Αϊντχόφεν.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έχει μαγνητίσει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του, έχοντας πραγματοποιήσει 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 16 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Σίμονς αποκτήθηκε από την Αϊντχόφεν ως ελεύθερος, με τους Ολλανδούς να υπογράφουν μία "ειδική" συμφωνία με την Παρί, η οποία επέτρεπε στους Γάλλους να τον αγοράσουν αντί 12.000.000 ευρώ σε περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένοι με την παρουσία του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ολλανδικού ESPN που αναπαράγει και το Footmercato, η Παρί έχει εντυπωσιαστεί από την εξέλιξη του νεαρού και έχει ως βασική της προτεραιότητα την καταβολή της ειδικής ρήτρας την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η ρήτρα αυτή πρέπει να καταβληθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2024 καθώς μετά η Αϊντχόφεν έχει τη δυνατότητα να ορίσει οποιαδήποτε τιμή θέλει για να τον παραχωρήσει.

Πάντως, σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Σίμονς είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Παρί, αρκεί βέβαια να πάρει τις ευκαιρίες του.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: "Απήγαγε" τον Πικέ για να αγοράσει ομάδα στο Kings League

Ο προπονητής των εκπλήξεων έστειλε "απειλητικό" μήνυμα εν όψει της συνέχειας

Μέσι: Ανατριχίλα! Οι οπαδοί της Μπάρτσα γέμισαν το Καμπ Νου και φώναξαν ρυθμικά το όνομά του

News 24/7

24MEDIA NETWORK