Παρουσία Ελλήνων η προπόνηση του Αστέρα στην Αυστρία

Με διπλές προπονήσεις ολοκληρώθηκε και η ένατη μέρα του Αστέρα Τρίπολης στην Αυστρία.

Παρουσία Ελλήνων η προπόνηση του Αστέρα στην Αυστρία

Η πρώτη ξεκίνησε περίπου στις 11:00. Οσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Πρίμπραμ, ακολούθησαν αποθεραπεία με τον Στάικο Βεργέτη να τρέχει μαζί τους και να ηγείται του γκρουπ. Οι υπόλοιποι υπό τις οδηγίες των Ζήκου και Καλαποθαράκου δούλεψαν σε ασκήσεις με μπάλα και αγωνίστηκαν σε ολιγόλεπτα ματς σε μικρό χώρο.

Το απόγευμα, στις 19:30, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο. Όχι όμως όλοι. Το τεχνικό επιτελείο έκρινε πως θα ήταν καλύτερο για όσους έχουν επιβαρυνθεί από τις προπονήσεις και τα λεπτά συμμετοχών να μείνουν πίσω, στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Ετσι και έγινε.

Θεοδωρόπουλος, Κόκκαλης, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Μάσα, Μηλιώτης, Βελίσαρης, Καστριτσέας, Τσοκάνης, Τριαναταφύλλης, Σανκαρέ, ήταν αυτοί που ακολούθησαν κανονικά την δεύτερη προπόνηση και δούλεψαν σε ειδικές ασκήσεις με μπάλα, ενώ έπαιξαν και διπλό στο μισό γήπεδο.

Ξεχωριστή στιγμή η παρουσία δύο ελληνόπουλων που κρέμασαν την ελληνική σημαία και προκάλεσαν συγκίνηση στους υπολοίπους. Ο Ελληνας τεχνικός έτρεξε να τους γνωρίσει και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης όλοι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα πάνω στην μπλούζα του μικρού Αγγελου, που συνοδευόταν από την αδερφή του, Στεφανία.

Το ολιγομελές ρόστερ των Αρκάδων έδωσε την ευκαιρία στην τοπική ομάδα να προπονηθεί στο μισό γήπεδο, καθώς την τελευταία εβδομάδα έχει ξενιτευτεί λόγω "κατάληψης" από τον Αστέρα!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πλάνα από τις δύο προπονήσεις, με Ρόλε, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, όμορφα τελειώματα από Παπαχρήστο, Σανκαρέ, τα δύο ελληνόπουλα που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν, την ομάδα του Τιρόλο πλάι στον Αστέρα, καθώς επίσης και τον απίστευτο βοηθό του Τζέρι που έχει γίνει πρώτη φίρμα στην περιοχή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK