Παρουσίασε τα διαρκείας για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός

Σε εκδήλωσε που πραγματοποιήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2014-2015.

Παρουσίασε τα διαρκείας για τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε την Τετάρτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα νέα εισιτήρια διατίθενται στις ήδη, από πέρυσι, μειωμένες τιμές, ενώ υπάρχουν σημαντικές καινοτομίες και μοναδικά προνόμια για τους πιστούς φιλάθλους της ομάδας μας που τη στηρίζουν σε κάθε της προσπάθεια!

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους κι αμέσως έδωσε τον λόγο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος από την πλευρά του στάθηκε στους βασικούς πυλώνες, επάνω στους οποίους στηρίζεται η καμπάνια των εφετινών εισιτηρίων διαρκείας του Θρύλου μας!

Μίλησε, αρχικά, για "ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ". Τον άξονα γύρω από τον οποίο κινούνται όλες οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. "Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας είναι για εμάς το σημαντικότερο κομμάτι των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι άνθρωποι που κάθε χρόνο δηλώνουν ότι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα", εξήγησε και συνέχισε: "Το γεμάτο γήπεδο που ονειρευόμαστε, είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο διαθέτουμε εισιτήρια διαρκείας για όλα τα πορτοφόλια".

Στάθηκε, στη συνέχεια, στο κομμάτι μιας εξέδρας γεμάτης με παιδιά, κάτι το οποίο απασχολεί έντονα την ΠΑΕ. "Με τα νέα οικονομικά παιδικά εισιτήρια διαρκείας, δίνουμε τη δυνατότητα στους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο και να γαλουχήσουμε, έτσι, μέσα από την παρουσία τους στο γήπεδο μας, τη νέα γενιά Ολυμπιακών"! Πρόσθεσε, δε, πως "είναι ένα πάγιο αίτημα των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας να μπορούν να φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι φτιάχνοντας ένα ειδικό πακέτο, θα είναι πιο εφικτό να συμβεί αυτό εύκολα".

Το πρόγραμμα LOYALTY, στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Βρέντζος, ακολούθως, αφορά στην επιβράβευση των πλέον πιστών (από όλους τους πιστούς) φιλάθλων του Θρύλου μας! "Θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους πιστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θα υπάρχει για πρώτη φορά φέτος ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών κατόχων διαρκείας", εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, αναφερόμενος στη διατήρηση χαμηλών τιμών στα εισιτήρια διαρκείας, προσθέτοντας παράλληλα μία σειρά βασικών και σημαντικών προνομίων, μέσω ενός δικτύου παροχών! Έτσι, το εισιτήριο διαρκείας αποκτά ακόμη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ, κάτι που αποτελεί το αμέσως επόμενο κομμάτι στο οποίο στάθηκε ο κ. Γιάννης Βρέντζος!

Καταλήγοντας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξήγησε την ανάγκη που νιώθουν όλοι στην ομάδα, να μετατρέψουν την παρουσία του φιλάθλου στο γήπεδο, σε μία ακόμη πιο ιδιαίτερη εμπειρία! "Αναβαθμίζουμε συνολικά αυτό που λέγεται “γηπεδική εμπειρία”. Πλέον θέλουμε η παρακολούθηση ενός αγώνα του Ολυμπιακού να μην περιορίζεται μόνο στα 90 λεπτά που διαρκεί ένα ματς, αλλά να είναι μία ολοκληρωμένη εμπειρία κατάλληλη για όλη την οικογένεια", επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Καραπαπάς παρουσίασε αναλυτικά τα νέα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα περιλαμβάνουν όπως κάθε χρόνο όλους τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, των ευρωπαϊκών αγώνων, τα φιλικά και τη φιέστα "κάτι οποίο είναι ευχή όλων μας με την έναρξη κάθε περιόδου", είπε χαρακτηριστικά!

Πατώντας ΕΔΩ , μπορείτε να διαβάσετε σε μορφή PDF αναλυτικά όλα τα προνόμια των νέων εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, αλλά και να δείτε τρόπους αγοράς, πληρωμής, τον "χάρτη" των νέων διαρκείας με βάση το γήπεδό μας, καθώς και τις τιμές!

Παράλληλα, τόνισε ότι κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να προσφέρει το ποσό που επιθυμεί κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας του, ενισχύοντας την προσπάθεια του Ολυμπιακού να βοηθήσει τη UNICEF για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι κάτοχοι της OLYMPIACOS FC MasterCard που έχουν συμπληρώσει 3.000 πόντους και επιθυμούν να τους εξαργυρώσουν για το εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2014 – 2015 παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 4143000 (Πρόγραμμα Συλλογής Πόντων).

Σε ερώτηση για τον βασικό χορηγό της ομάδας, ο κ. Βρέντζος τόνισε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κύριος προβαλλόμενος στο μπροστινό μέρος της φανέλας θα είναι η UNICEF.

Όσον αφορά την εξέλιξη των μεταγραφών, κ. Βρέντζος τόνισε: "Κύριο μέλημά μας για φέτος είναι η διατήρηση του επιτυχημένου κορμού που είχαμε την περσινή χρονιά. Όπως καταλαβαίνετε, το Παγκόσμιο Κύπελλο δημιουργεί μία καθυστέρηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό όλων των ομάδων. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κατά την έναρξη της περιόδου θα έχουμε καταλήξει στο 85% του ρόστερ. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί με τα τώρα δεδομένα τα 8/11 της ομάδας μας είναι σταθερά.

Θα σας δώσω και μια είδηση και θα σας αποκαλύψω ότι είμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Εντινγκά στον Ολυμπιακό.

Το θετικό είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία και ποδοσφαιριστές με καριέρα πίσω τους και είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει με τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου".

Επιπλέον, τόνισε: "Όποτε χρειάστηκε, έχουν γίνει επεμβάσεις. Η αρχή έγινε με τη μεταγραφή του Ρομπέρτο. Σε κάποιες περιπτώσεις που συζητάμε, έχουν διατεθεί σημαντικά μπάτζετ κι έχουν γίνει υψηλές προτάσεις που αν ευδοκιμήσουν, θα κατατάξουν τις συγκεκριμένες μεταγραφές στις υψηλότερες στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Παράλληλα γίνεται και μία σιωπηλή προσπάθεια επέκτασης και ανανέωσης των συμβολαίων των παικτών μας πολύ πριν τη λήξη τους, διατηρώντας έτσι τον κορμό της ομάδας κι αυτές οι κινήσεις θα έπρεπε να λογίζονται ίσως ως μεταγραφές"..

Σχετικά με τις προτάσεις για παίκτες της ομάδας μας, εξήγησε: "Όσον αφορά το θέμα των προτάσεων για παίκτες του, ο Ολυμπιακός ουδέποτε δημοσιοποιεί ή διαρρέει προτάσεις για τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά τον Κάμπελ, όταν τον αποκτήσαμε πέρυσι, η μεταγραφή του ήρθε μετά από μία σειρά 3 ή 4 άλλων ποδοσφαιριστών και δεν δόθηκε η απαιτούμενη προσοχή στη μεταγραφή αυτή, την οποία ενδεχομένως θα έδινε ο κόσμος αν είχε έρθει τώρα μετά το Μουντιάλ. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θέλουμε να έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα μας. Όταν έγινε ο δανεισμός του, είχαμε ζητήσει να μπει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του, κάτι που δεν δέχτηκε η Άρσεναλ. Έγινε μια δεύτερη προσπάθεια στις αρχές του χρόνου, αλλά η Άρσεναλ ήθελε να περιμένει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Προτεραιότητά του, όπως έχει πει και ο Αρσέν Βενγκέρ, είναι να παραμείνει στην Άρσεναλ.

Σχετικά με τον Μαρκάνο, έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τη Ρούμπιν Καζάν σε μεγέθη συμβολαίου που δεν είναι προσεγγίσιμα ή συζητήσιμα σε καμία ευρωπαϊκή χώρα, πλην της Ρωσίας. Αυτό καθιστά δύσκολη την περίπτωση, αλλά η επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην ομάδα κι αυτό είναι ένα καλό δείγμα.

Για τον Φινμπόγκασον, έχει γίνει μία πολύ σημαντική προσφορά στη Χέρενφεν και στον παίκτη, που είναι πολύ θετικός να έρθει. Έχουν απορριφθεί, όμως, από τη Χέρενφεν".

24MEDIA NETWORK